Moda
ulična moda

Oduševila nas je kombinacija vibrantih boja u chic stylingu prolaznice - ne bi se svi usudili

  • Uvijek volimo vidjeti živopisne outfite prepune boja i uzoraka pa nam se zato i sviđa ovaj u kojem je prolaznica spojila ružičastu, zelenu, plavu i bijelu boju!
  • Zeleno-plava suknja u kontrastu je s ružičastim dodacima cipela i torbice, no zapravo stvaraju savršen osvježavajući spoj
  • Lagana bijela košulja poslužila je kao odlična baza za ovaj look prepun boja i savršen za dnevni styling

U uličnoj modi uvijek možemo pronaći inspirativnih primjera za svakodnevne outfite kojima možemo osvježiti vlastiti stil i modne kombinacije koje biramo za dnevne izlaske ili odlazak na posao.

Jedan od takvih outfita i to u živopisnoj kombinaciji boja zamijetili smo na prolaznici u Zagrebu koja je u stylingu s efektnim odjevnim komadima i modnim dodacima spojila nekoliko vibrantnih nijansi.

ulična moda | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi Foto: Pixsell/Emica Elveđi. ulična moda

Baza ovog odličnog outfita bila je poluprozirna, lagana bijela košulja širih rukava i trendi svezana u čvor, dok su ostatak outfita činili dijelovi u šarenim bojama. Na bijelu košulju nadovezala se odličnom Zarinom midi suknjom na preklop s geometrijskim uzorkom u bijeloj, plavoj i zelenoj boji, a ovoj odjevnoj kombinaciji dodala je kontrastne modne dodatke u Barbie ružičastoj boji, cipele s otvorenom petom i ukrasnom svjetlucavo mašnom te Versace Jeans Couture ručnom torbicom sa zlatnim metalnim detaljima.

Možda vas zanima Kako prošetati gradom u nježnom bijelom oblaku i privući poglede - ona to zna Rubrika Moda Moda

ulična moda | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi Foto: Pixsell/Emica Elveđi. ulična moda

Završni detalji koji su zaokružili styling bile su sunčane naočale s plavim detaljima na okviru te zelena marama/ogrlica ispod kragne košulje!

Ulična moda Zagreb Možda vas zanima Ne možemo odlučiti jesu li nas lijepe brinete sa špice više šarmirale osmijesima ili ženstvenim kombinacijama Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Emica Elveđi

Komentari 0