Moda
Ulična moda Zagreb

Ne možemo odlučiti jesu li nas lijepe brinete sa špice više šarmirale osmijesima ili ženstvenim kombinacijama

  • Po prvi put otkako su mnogi Zagrepčani ispijanje kave na špici zamijenili kavom na rivi, zagrebačke je ulice prošlog vikenda zapljusnuo dobro poznati šušur
  • U moru nasmijanih i odlično raspoloženih lica našu su pozornost privukle prijateljice u beskrajno profinjenim crno-bijelim kombinacijama
  • Njihovi osmijesi od uha do uha uspjeli su zasjeniti čak i njihove modne odabire sastavljene od najluksuznijih komada

Puno je onih što vole reći da je Zagreb najljepši kada je prazan, no ako se nas pita, unatoč šarmu i spokoju praznih ulica koje se ne može osporiti, puno nas više oduševljava šušur i vreva poput onih što su zapljusnuli špicu prošlog vikenda, po prvi put otkako su žitelji metropole masovno vikende na špici zamijenili ispijanjem kava na rivama diljem obale.

Nepisano je pravilo da nam je jasno da je ljeto gotovo jednom kada prođe Velika Gospa i kada se u Zagrebu više ne može pronaći slobodno parkirno mjesto, a u prilog ovome svakako idu i fotografije sa subotnje špice koja je vrvila osmijesima od uha do uha, glasnim prepričavanjima morskih avantura i cijelom lepezom stylinga kojima se isticala svježe preplanula brončana put. 

Možda vas zanima U novoj kolekciji Mango ima jaknu koja bi lako prošla kao skupi Chanelov komad Rubrika Moda Moda

Osmijeh se vratio u grad, pjevao je Đole, i doista, teško da postoji trenutak u kojemu je koncentrirana veća količina pozitive od onoga kada se rijeka odmorenih i čilih lica izlije na gradske ulice, a u moru vedrih i prpošnih ljudi našu su pažnju na prvi pogled privukle dvije prelijepe prijateljice za koje se ne možemo odlučiti jesu li nas više šarmirale svojim osmijesima ili iznimno ženstvenim kombinacijama.

Ulična moda Zagreb | Autor: Pixsell/Boris Šćitar Pixsell/Boris Šćitar

Da se kojim slučajem dijele medalje iz sofisticiranosti, ove bi brinete bez dvojbe podijelile prvo mjesto i uvjerljivo pomele konkurenciju. Iz odabira naušnica dame koja je zablistala u crnom crop topu spuštenih ramena i širokim bijelim lanenim hlačama, jasna nam je ljubav prema Chanelu pa ne bismo uopće bili iznenađeni da je upravo legendarna Coco inspirirala ovaj styling svojom dobro poznatom izrekom da je ljepota crne i bijele boje apsolutna i da su njih dvije u savršenoj harmoniji. Ona je ovaj jednostavan i beskrajno elegantan styling upotpunila pažljivo odabranim detaljima - apsolutnim klasikom među torbama, crnom Hermes Birkin torbom, onim među ljetnom obućom - Hermes Oran sandalama u crno bijeloj varijanti te elegantnim Kelly remenom istog brenda. Već spomenute Chanel naušnice upasirala je s Rolex Datejust zlatno srebrnim satom te mačkastim crnim Prada naočalama. 

Jednako elegantna bila je i njezina prijateljica u bijeloj midi asimetričnoj haljini na jedno rame koja neodoljivo podsjeća na veoma sličan Zarin model, a koju je upotpunila Hermes Oran sandalama u tan nijansi, divnom Sheike Havana clutch torbicom od drveta i špage te Bottega Veneta crnim sunčanim naočalama. Pa ipak, uopće ne sumnjamo da će se svi složiti s nama da su osmijesi razvučeni od uha do uha ono najljepše na njima što u drugi plan baca čak i ove beskrajno profinjene kombinacije pažljivo sastavljene od najluksuznijih komada. Kako je ono rekla Coco - savršena harmonija!

Možda vas zanima Borovo ne odustaje od Chanela, nakon balerinki još jedan kultni model dobio je našu inačicu Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Boris Šćitar

Komentari 0