Moda

Odlični dizajnerski komadi su na popustu na Farfetchu, a ovo je 5 torbi koje se isplati uloviti

  • U svijetu mode dizajnerske torbe su nešto u što se isplati uložiti, pametna investicija za koju ne treba strahovati od prolaznosti
  • Segment je to cirkularne mode nastale po uzoru na cirkularnu ekonomiju - svrha je da se sve može nanovo iskoristiti 
  • Stoga, s dizajnerskim potpisom ne kupujemo samo torbu, već kvalitetu koja ne nestaje nakon jedne sezone

S obzirom na to da su u tijeku sniženja, ista nisu zaobišla niti popularne dizajnerske platforme, pa smo potaknuti time zavirili na Farfetch i provjerili što se trenutno može kupiti po pristupačnijoj cijeni od originalne. Iako nam je bilo teško, odabrali smo 5 torbi od kojih svaka priča svoju priču. Ima tu klasika i trendovskih modela, ali na dizajnerski način - s osobnošću i zanimljivom estetikom. 

Coperni mini Swipe 

Upoznaj Coperni mini Swipe torbu koja zrači glamurom. Ovaj mali, ali moćan modni dodatak s kristalima je prava „zvijezda večeri“ i svakom stylingu podarit će upečatljiv finalni dojam. Coperni mini Swipe torba je idealna za one večeri kada želiš da tvoj stil bude u centru pažnje, ali s naglaskom na sofisticiranost.

 | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch, Coperni mini Swipe rhinestone-embellished bag (prije 700 eura, sada 410 eura)

Tom Ford TF leather crossbody bag

Ovaj torba je utjelovljenje klasične estetike koja se sa svojom nježnom bež bojom besprijekorno uklapa u svaki ormar. Zlatni TF inicijali na prednjem dijelu ističu se kao simbol prestiža, dok su čiste linije i strukturirani dizajn - sam vrhunac jednostavnog i bezvremenskog stila. Također, ova torba dolazi s podesivim remenom koji omogućava da je nosiš kako god ti odgovara, a njezin kompaktan oblik čini je idealnom za sve dnevne potrebe.  | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch, Tom Ford TF leather crossbody bag (prije 2318 eura, sada 1390 eura)

Balenciaga Le Cagole XS shoulder bag

Le Cagole XS donosi modernu reinterpretaciju ikoničnog modela koji se je vratio na velika vrata. Naime, ova torba u prljavo bijeloj boji odražava futuristički look te će te oduševiti voliš li svoje kombinacije upotpuniti s vrlo upečatljivim detaljima. Torba ima pleteni remen koji dizajnu dodaje teksturiranu dimenziju, a ujedno omogućava udobno nošenje preko ramena. Detalji poput zakovica dodatno naglašavaju jedinstvenost torbe, dok privjesak u obliku srca svemu dodaje elemente zaigranosti. 

 | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch, Balenciaga Le Cagole XS shoulder bag (prije 1790 eura, sada 1253 eura)

Chloé Penelope leather tote bag

Klasična crna boja i glatka koža ovu torbu čine vječnim komadom, dok pleteni kožni ukrasi i zlatna kopča dodaju sofisticirani kontrast. Ova torba je kao stvorena za one koji cijene eleganciju i funkcionalnost s naglaskom na poslovne kombinacije jer pomno osmišljeni detalji poput tassel privjesaka i fino izrađenih ručki, ovaj naizgled jednostavan model čine dinamičnim.  | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch, Chloé Penelope leather tote bag (prije 3055 eura, sada 2750 eura)

Jil Sander leather tote 

Slobodno možemo reći da je ova torba definicija minimalističke elegancije koja dolazi u profinjenoj karamel boji. Jedinstven i prostran dizajn pruža obilje prostora, što je savršeno želiš li maksimalno spojiti stil i funkcionalnost. Sa svojim čistim linijama, ovaj model donosi suptilni luksuz u svakodnevne aktivnosti, bilo da je riječ o poslu, kupovini ili casual izlasku.  | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch, Jil Sander leather tote bag (prije 3180 eura, sada 1908 eura)

Možda vas zanima Zbog ove popularne Polène teddy torbe, provjerili smo koji brendovi nude slične krznene modele Rubrika Moda Moda
Photo: Farfetch

Komentari 0