Moda

Bluze s mašnom, od 13 eura naviše: 5 elegantnih komada koje lovimo na rasprodaji

  • Mašna je zanimljiv dodatak koji odjevnom komadu daje dozu razigranosti, a u C&A smo pronašle više modela bluza koje krasi upravo ovaj detalj
  • Sve su dostupne po odličnim sniženim cijenama, a sve ih možemo uklopiti i u svakodnevne outfite
  • Jednobojne će biti savršen izbor za traperice, dok će se one s uzorkom lijepo uklopiti uz odijelo!

Iako trenutno najviše nosimo deblje, pletene materijale, lepršave košulje i bluze od laganijih tkanina odjevni su komad koji će nam uvijek dobro doći ako želimo izgledati dotjerano (za blagdane, na primjer) bez puno truda, budući da će u trenu podići opušteni look s trapericama ili razigrati klasičniji model hlača na crtu ili odijela. Pogotovo ako je slatka mašna dio dizajna!

C&A bluza | Autor: C&A C&A Foto: C&A, bluza s mašnom (sad 24,99 eura)

Nekoliko modela bluza s ovim romantičnim dodatkom pronašle smo u C&A, a trenutno su dostupni po odličnim sniženim cijenama, stoga se isplati neki od njih dodati našoj garderobi. S jednostavnom klasikom nikad ne možemo pogriješiti pa je tako bluza u crnoj ili bijeloj boji uvijek pravi odabir, a mašna ju čini posebnijom. Ako smo raspoložene za upečatljiviju boju, ova će tamnocrvena nijansa biti pravi pogodak, kao i lagana satenska tkanina.

C&A bluza | Autor: C&A C&A Foto: C&A, bluza s mašnom (sad 14,99 eura) C&A bluza | Autor: C&A C&A Foto: C&A, bluza s mašnom (sad 19,99 eura)

Efektan uzorak u crno-bijeloj kombinaciji boja ili pak s dodatkom neke jarke nijanse, poput žute također može biti zanimljiv odabir!

 

C&A bluza | Autor: C&A C&A Foto: C&A, bluza s mašnom (sad 24,99 eura)

Svi modeli osim crne bluze sličnog su opuštenog i lepršavog kroja i dugih rukava, s dodatkom mašne za vezanje oko vrata, dok je crna bluza od izgužvane tkanine kraćih i širih rukava i na preklop pa je tako mašna smještena oko struka!

C&A bluza | Autor: C&A C&A Foto: C&A, bluza s mašnom (sad 12,99 eura)

Bluze su na c-and-a.com dostupne po cijenama od 12,99 do 24,99 eura.

 

Photo: C&A

Komentari 0