Moda

Odjeća i modni dodaci s porukama, sve do 100 kuna

Majice na kojima piše neka poruka su uvijek u trendu. Bilo da one izražavaju tvoj osobni stav ili ti je ta poruka bila samo simpatična, uvijek dobro izgledaju i lako se kombiniraju

Znaš ono kad vidiš u dućanima neku majicu s porukom i kažeš: ''Ova je moja!''? Postoje poruke na majicama i/li modnim dodacima koje kad vidimo znamo da nas nevjerojatno točno opisuju. Da ti olakšamo potragu za ''tvojom'' majicom ili nekim dodatkom, ''pronjuškali'' smo po dućanima da vidimo što nam se nudi ove sezone. 

Možeš pronaći i remenje koje će nositi poruku. Kao na primjer- ''samo za zabavu''. ''ljubav'', '' čak i ako nisi savršena, limitirana si verzija''.
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka 69,90kn, Bershka 69,90kn, Bershka 69,90kn

Simpatični natpisi za majicama za one koje ne vole baš ponedjeljak. Poruke kako je ponedjeljak otkazan i da bi trebalo restartati vikend, te da ako će se ponedjeljak dogoditi trebaš kavu i kolač. 
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Stradivarius 79,90kn, Zara 79,90 kn

Od modnih detalja tako možeš imati torbu koja je dovoljna za sve stvari koje želiš nositi na plažu ili za neko vikend putovanje, a na kojoj možeš označiti svoju destinaciju. Zlatni ringovi s porukom baby doll podići će cjelokupni stajling. Šilterica koju možeš nositi u većini godišnjih doba nam poručuje da se život vrti oko ljubavi. 
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 99,90 kn, Bershka 49,90kn, Bershka 79,90kn

Majice s kratim rukavima ili topovi bez rukava idealan su komad za svaku priliku. Izgledaju super uz traperice, kratke hlače, suknje, čak i uz elegantne hlače. Možeš ih nositi na odmoru, u slobodno vrijeme pa i na posao. 
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango 79,90kn, H&M 97 kn, H&M 97kn

Možda vas zanima Slamnati šeširi: 10 načina da ih nosiš i kad nisi na plaži Rubrika Moda Moda

U tvojoj poruci će se netko ''pronaći'' i nasmijati. Isto kao što je bilo i kad si se sama za nju odlučila. Ovakve poruke nam uljepšavaju dane.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka 39,90kn, Bershka 39,90kn, Pull&Bear 29,90kn

Photo: miss7

Komentari 0