Moda

Slamnati šeširi: 10 načina da ih nosiš i kad nisi na plaži

To što su slamnati šeširi neizostavni ljetni komad bez kojega ne idemo na plažu, ne znači da ih ne možemo nositi i u drugim prilikama. Ove kombinacije definitivno su nas uvjerile u to

Kako zimske mjesece ne možemo zamisliti bez vunenih kapa i šalova, tako ljetna garderoba nije potpuna bez dobrog starog slamnatog šešira. Osim svoje praktične uloge, ovaj must have komad za ljeto izgleda odlično i upotpunjuje svaku kombinaciju.  I pritom ne mislimo samo na kombinacije za plažu!

Brojne modne insajderice uvjerile su nas da su slamnati šeširi nosivi i u drugim prilikama, a uklapaju se čak i u elegantne outfite. Tako ih možeš kombinirati uz lepršave ljetne haljinice, suknje, lagane hlače, topove i prozračne košulje. Pravila nema! Ovaj modni dodatak će svaku ljetnu kombinaciju učiniti još posebnijom i drugačijom i tako je podići na jedan potpuno novi nivo. 

U nastavku ti donosimo nekoliko chic kombinacija modnih blogerica koje ti mogu poslužiti kao odlična inspiracija za tvoje kombinacije: 

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

 

 

A post shared by 💃🏻Sara (@collagevintage) on

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

 

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaoverdose) on

 

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger) on

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

 

A post shared by BELEN HOSTALET (@belenhostalet) on

 

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Možda vas zanima Želimo ove preslatke šešire sa sniženja! Rubrika Moda Moda

Srećom po nas, aktualna ljetna sezona ponudila nam je šarolik izbor među kojima su se našli jednostavni modeli savršeni za ležerne kombinacije, ali i oni elegantni s istaknutim raskošnim obodom. Zavirile smo u ponudu različitih modnih brendova i odabrale nekoliko odličnih modela koji se savršeno uklapaju u različite stilske formule. Pogledaj ih u nastavku i odaberi svog favorita

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: H&M (96,15 kn); H&M (48,00 kn)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: ASOS (102,20 kn); ASOS (147,20 kn)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Missguided (49,90 kn); Missguided (66,50 kn)

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0