Moda

Odabir prave obuće za posao ključan je za profesionalan i njegovan izgled.

Svakog jutra susrećemo se s dilemom odabira prave obuće za posao, a odgovor nije jednostavan jer puno toga ovisi o prirodi posla koji obavljamo, kao i o "dress code" politici tvrtke. U Mass trgovinama i na mass-shoes.com pronaći ćete široku ponudu obuće koja je odličan izbor za vaše poslovne outfite.

Tenisice za opušteni poslovni look 

U modernim poslovnim okruženjima gdje se cijeni fleksibilnost, mnoge tvrtke dopuštaju zaposlenicima opuštenije odijevanje. Za vas koji radite u takvom okruženju, tenisice su odličan izbor. Mass nudi veliki izbor različitih stilova i boja tenisica koje savršeno pristaju uz casual poslovne outfite, a ujedno su udobne, funkcionalne i moderne. 

 | Autor:

Neizostavne gležnjače 

Gležnjače su odličan izbor poslovne obuće u prijelaznim vremenskim razdobljima, kao što je jesen. Na mass-shoes.com pronaći ćete razne modele koji će zadovoljiti i najzahtjevniji modni ukus. Fleksibilne su, mogu se kombinirati uz različite kombinacije, za različite prilike i idealan su izbor za one koji traže svestranu obuću. U novim jesenskim kolekcijama obuće na mass-shoes.com pronaći ćete raznolike i kvalitetne modele gležnjača koji odgovaraju zahtjevima suvremenog poslovnog svijeta. 

 | Autor:

Klasična elegantna obuća 

Klasična elegantna obuća, poput muških cipela na vezanje, elegantnih mokasina i salonki, neizostavan je dio poslovne garderobe. Ova vrsta obuće savršeno se uklapa u formalna poslovna okruženja gdje je profesionalnost na prvom mjestu. Muške cipele na vezanje simbol su elegancije, dok mokasinke daju dašak udobnosti. Chic salonke idu uz sve stilove, a žene ih mogu kombinirati uz bilo koju poslovnu garderobu, od haljina do suknji. U prodavaonicama Mass pronaći ćete širok izbor klasične, elegantne obuće za sve koji traže sofisticiran i njegovan izgled u poslovnom svijetu. 

 | Autor:

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0