Moda

Od plaže do noćnog kluba: Kombinacije u kojima ljeti možeš biti od jutra do večeri

  • Na odmoru želimo biti opuštene i ne presvlačiti se pet puta tijekom dana
  • Donosimo prijedloge ljetnih outfita koji funkcioniraju od jutra do večeri
  • S pomoću modnih dodataka prilagodi kombinaciju tako da funkcionira i na plaži i u klubu

Na moru nikad ne znaš gdje će te dan odvesti - na skrivenu uvalu, beach bar ili ćeš na kraju završiti u nekom restoranu ili klubu. Najbolje je biti spontana i pustiti da se sve odvija bez određenog plana, ali kako biti spremna za sve prilike? Postoje oni vječni outfiti koji funkcioniraju bilo kada i bilo gdje - sigurno imaš onu jednu kombinaciju u ormaru koju si već toliko iznosila jer je prigodna za sto prilika. Donosimo pregled takvih outfita koje ćeš sigurno iskoristiti na ovom odmoru.

Mala bijela haljina

Onako kako je mala crna haljina must have u našim ormarima u hladnijim mjesecima, tako po ljeti trebamo bar jednu bijelu haljinu. Mala bijela haljina funkcionira na plaži, u baru, restoranu, a na kraju dana i u klubu ako staviš neki statement nakit ili elegantniju torbicu. Najbolje kod bijele boje je što se ne moraš bojati da će izaći iz mode - to je vječni klasik koji drži test vremena, a predivno pristaje uz osunčani ten.

 | Autor: Pexels Pexels

Kratki kombinezon

Posebno slatki outfit je kratki kombinezon koji izgleda opušteno na badić i japanke, a sofisticirano uz štikle. Noge su u njemu uvijek ekstra dugačke, a posebno nam se sviđa mornarski uzorak koji savršeno pristaje uz opušteni ugođaj beach bara, ali i otmjenijeg restorana uz more. U ovom outfitu ne moraš se brinuti za frizuru - lagani valovi koji su nastali nakon kupanja u moru bit će savršeni za ovu kombinaciju.

 | Autor: Unsplash Unsplash

Lepršava haljina

Kad ne znaš što obući na plažu, lepršava haljina u boji ili s nekim zanimljivim uzorkom uvijek je dobar izbor. Preko dana izgleda ležerno i neopterećeno, a za večernji izlazak možeš dodati neki zanimljiv modni dodatak te sve zaokružiti make up-om. Puder u kamenu za mat izgled, crveni ruž i tuš za oči dat će ovoj kombinaciji glamurozan dojam pa možeš nastaviti direktno u izlazak.

 | Autor:

Crop top i suknja

Za ekstra kul dojam preporučujemo crop top i suknju koji daju opušteni kalifornijski vibe tvom izgledu ako ih kombiniraš s japankama, a glamurozan ako im dodaš glomazni nakit i šljokičastu torbicu. Za odlazak na odmor preporučujemo jednobojne komade koje možeš kombinirati i s drugom odjećom iz kofera.

 | Autor:

Budi bezbrižna i na plaži i u klubu

Bez obzira nalaziš li se u beach baru, restoranu ili noćnom klubu, svugdje možeš plaćati prepaid Aircash Mastercard karticom. Nakon jednostavne aktivacije kroz Aircash aplikaciju, bez papirologije i odlaska u banku, kartica je spremna za uporabu i možeš je koristiti za sve što ti zatreba. Time plaćanje nikad nije bilo jednostavnije, sigurnije i brže, a povežeš li svoju karticu u Apple Pay, dovoljno je da kraj sebe imaš pametni telefon ili sat i proces plaćanja je još jednostavniji, bez zamaranja s novčanicima, karticama ili gotovinom. Tada na plažu, restoran ili u noćni klub ne moraš niti nositi novčanik, nego samo u torbicu staviti mobitel. Ako još nisi, skini Aircash mobilnu aplikaciju na svoj pametni telefon već danas i otkrij mnoge pogodnosti koje su udaljene samo jedan klik. Ako si već korisnik aplikacije Aircash, ili to upravo planiraš postati, ne propusti priliku ispuniti nagradni obrazac jer prvih sto čitateljica ovog članka koje se prijave dobit će Aircash ručnik za plažu na svoju adresu. Požuri, prijavi se OVDJE i osvoji najpoželjniji dodatak za plažu ovog ljeta! 

Photo: Pexels

Komentari 0