Moda

Od "badića" napravi casual outfit?

Šteta bi bilo nositi trendi badić samo za kupanje u moru (u moru ga ionako nitko ne vidi), a praktičnost nošenja kupaćeg izvan plaže što ti štedi mjesto u kovčegu koji nosiš na ljetovanje. Ovaj komad odjeće ionako možeš nositi i po danu, i za večer. Ipak, na nema stvari trebaš obratiti pažnju. Mi ti otkrivamo koje su to stvari.

Naš najdraži ljetni komad? Kupaći kostim, naravno! Zašto bi bilo loše kupaći kostim u potpunosti inkorporirati u ljetni look, umjesto da ga se gleda kao komad za plažu? Prednosti su očite: ujutro imaš udoban, savršen ljetni outfit (srećom, ne trebamo grudnjak!), a u isto vrijeme si spremna za spontani odlazak do jezera na kupanje.

Kako god, neka pravila se trebaju poštivati: boje na kupaćem kostimu moraju biti jarke, materijal mora biti čvrst i neproziran, te taj kupaći kostim ne smije izgledati iznošeno.Također, sva ova odjeća za plažu izgleda sjajno ako se kombinira s lepršavim midi i maksi suknjama, širokim culottes hlačama ili opuštenim blago razderanim trapericama.Kada navečer postane malo hladnije, možeš nabaciti bomber jaknu ili lagani kimono. Jednostavnije rečeno: dopušteno je sve što je tebi ugodno!

 

Good morning NYC ☕️💗✨ #ootd #boholuxe #rockytakesnyc

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0