Moda

Obožavamo narukvice naredane na ruku, ali mrzimo kad se zapetljaju. Ovaj trik će to spriječiti

Suptilan nakit i nošenje samo jednog prstena, ogrlice ili narukvice već dugo nije popularno. Naime, svi smo se okrenuli nešto kičastijem upotpunjavanju outfita i uglavnom oko vrata nosimo nekoliko ogrlica, na prstima i po nekoliko prstenja, a oko ruke mnoštvo narukvica. I sve to izgleda baš cool! Kada je riječ o narukvicama, one su posebno raznolike jer mogu biti čvrste, od konca, plastične ili nalik na tanki lanac s privjeskom kakve uglavnom najčešće i nosimo. 

Upravo narukvice koje nalikuju na tanki lanac nam, kod redanja više narukvica na jednu ruku, mogu stvoriti problem jer se nerijetko zapetljaju jedna o drugu što, ne samo da ne izgleda lijepo, već stvara neugodan osjećaj prilikom nošenja i oštećuje same narukvice. No, da bismo to spriječili, možemo se poslužiti jednim brzim i jednostavnim trikom. 

@jess_whitneyx A bracelet hack you probably already knew ✨ #bracelethack #bracelets #jewelry #jewellery #jewellerytok #fyp ♬ original sound - jess_whitneyx

Naime, tiktokerica Jess Whitney je na svom profilu podijelila video u kojemu, na baš jednostavan način, možemo spriječiti da nam se narukvice zapetljaju. To ćemo postići tako što ćemo dvije (ili više) narukvica prikvačiti jednu o drugu tako da dobijemo jednu, dugu narukvicu te ju potom jednostavno omotati oko ruke u nekoliko slojeva i zakopčati ju na klasičan način. Može li jednostavnije od ovoga? Sigurni smo da ne može. 

 | Autor: Instagram @rightfootcreative_ Instagram @rightfootcreative_ Foto: Instagram @rightfootcreative_

Iako nam je ovo rješenje za problem koji muči mnoge djevojke, bilo 'pod nosom', mnogi su (uključujući i nas), ostali prilično iznenađeni što su to tek sada otkrili, a svoje oduševljenje s jednostavnošću ovog trika su podijelili i u komentarima. 

"Pa upravo gledam ovaj video s dvije zapetljane narukvice oko ruke, ovo je pravo otkriće", "Zaista nisam znala da je rješenje ovako jednostavno", "Obožavam te, spasila si mi dan", samo su neki od oduševljenih komentara. 

Photo: Instagram @glow.adora

Komentari 0