Moda

Novogodišnje modne odluke koje treba donijeti

Zakoračite u novu godinu s ovim modnim "mantrama" u glavi i u 2017. se pretvorite u pravu fashionisticu

Početak godine vrijeme je kad mnogi donose velike odluke, kojih se obično ne pridržavaju. Zdravija prehrana, redovita tjelovježba i štednja najčešće su novogodišnje odluke, a vjerojatno ste i sami donijeli jednu od njih. Istraživanja pokazuju kako većina ljudi odustane od svojih odluka nakon trećeg tjedna u siječnju, a kako se to ne bi dogodilo i vama, radije si zacrtajte neke jednostavnije ciljeve, kojih se lako pridržavati i koji donose brže rezultate. Možda je najlakše da se ove godine usredotočite na stil, odnosno njegovo poboljašanje. Držite se ovih modnih "mantri" i u 2017. pretvorite se u chic fashionisticu:

Budite najbolje odjevena osoba u prostoriji

Zaboravite na dogovore s prijateljicama oko toga što ćete odjenuti i u svakoj prilici potrudite se izgledati najbolje što možete. Naravno, to ne znači da ćete na posao odlaziti u svečanoj haljini ili ići u teretanu s kompletnim nakitom, već da ćete birati najbolju moguću prikladnu kombinaciju. I ne zaboravite, uvijek izađite iz kuće zadovoljni svojim izgledom!

Brinite se za svoje stvari

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Ako do sad niste baš bili pažljivi prema svojoj odjeći, u 2017. promijenite ploču i počnite se brinuti malo bolje o stvarima koje imate. Najmanje što možete je pobrinuti se da iz kuće nikad ne izađete prljavi i zgužvani, a zatim se pozabavite i detaljima. Svoju odjeću možda uništavate i nesvjesno, a kako biste izbjegli i to, OVDJE pročitajte naše savjete. 

Kupujte odjeću koju volite

Ako su kombinezoni "must have" komad, a vama baš ne stoje to ne znači da i vi baš morate imati jedan u ormaru. Umjesto na trendove, fokusirajte se na ono što vam najbolje stoji i u čemu se najbolje osjećate te popunite garderobu komadima koje ćete obožavati nositi.

Zabavite se

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Moda je zabava, a to svi često zaboravljamo. Neka vam u 2017. to bude misao vodilja i napokon se odvažite isprobati sve otkačene kombinacije, koje se do sad niste usuđivali odjenuti.

Kupujte promišljeno

Koliko ste samo puta kupili nešto što vam se već do doma nije sviđalo? Rezultat toga je ormar pretrpan stvarima koje ne nosite i koji vam svakim otvaranjem nabija grižnju savjest jer ste taj novac mogli potrošiti pametnije. Zato, ove godine kupujte promišljeno i pri svakoj kupnji razmislite kako se taj komad uklapa u ostatak vaše garderobe te koliko ćete ga imati prilika nositi.

Ne bojte se boja

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Ako kad otvorite svoj ormar vidite samo sive, crne i modre komade, to je znak da vam u životu nedostaje boje. Za početak nabavite bar jedan komad u žutoj, ružičastoj, plavoj ili nekoj drugoj jarkoj nijansi, a kada vas prijatelji i kolege obaspu komplimentima, onda ćete i sami poželjeti nositi boje. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0