Moda

Novi-stari dekolte trend osvaja svijet! Bi li ga nosila?

Ako si na društvenim mrežama provela i 10 minuta tijekom cijele prošle godine kako bi se inspirirala trendovima, onda znaš da su bluze i haljine spuštenih ramena, takozvani Bardot izrez, bile udarni hit. Ipak, novi hit je na vidiku

Nova godina donosi nove trendove. Znamo da se skinny traperica, bodija i špic salonki nećeš odreći, no možda možeš na neko vrijeme pospremiti majice i haljine ogoljenih ramena. Jer, ove godine sve je u znaku puf rukava i kvadratnih izreza na majicama, bluzama i haljinama koji podsjećaju na korzet. Činjenica je - ovakav izrez definitivno laska tvojem poprsju. Ruke izgledaju tanje, ključne kosti su naglašene, a i drugi se lijepo mogu podignuti i istaknuti. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Crna haljina ZARA, 149 kn; Bijeli korzet ASOS, 130 kn; Zelena haljina s cvjetićima ASOS, 280 kn; Smaragdno zelena haljina TOPSHOP, 113 kn

Možda vas zanima Teško je povjerovati, ali modni dodatak iz '90-ih ponovno je 'in' Rubrika Moda Moda

Puf rukavi najčešće dolaze u kombinaciji s s kvadratnim izrezom oko vrata, a brojna dizajnerska imena poput dua Rodarte, Saint Laurenta i Mare Hoffman su upravo taj tip topova i haljina uvrstili u svoje ljetne kolekcije. Naravno, taj look s pista su uskoro prigrlile i high street kuće. Puf rukavi su prava odlika romantičnog looka, pa nije čudo da ih slavne cure vole kombinirati s malo grubljim i više seksi ostatkom outfita.

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Nedavno nas je Kendall Jenner oduševila u kombinaciji topa s puf rukavima lude neonske boje i neočekivanim lateks skinny hlačama. Naravno, i trendseterice Margot Robbie i Emily Ratajkowski su nosile romantičan model haljina s vezicom na prsima i puf rukavima.

 

A post shared by @margotrobbie on

Emily je čak  na reviji dvojca Dolce&Gabbana nosila nježno plavu haljinu s vezanjem na prsima. Doslovno ne znamo je li riječ o donjem rublju ili haljini... Vrlo seksi!

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0