Moda

Novi Birkenstock model izgleda kao križanac birkica i crocsica. Dolazi u tri boje i savršen je za jesenske stylinge

  • Birkenstock je kao brend doživio pravu renesansu zahvaljujući modelu Boston kojeg su, čini se, ovoga ljeta obožavali nositi baš svi
  • Ususret jeseni, na obzoru je zasjao novi model za kojeg se nadaju da će ponoviti uspjeh svog prethodnika, a koji nam se čini savršen za jesenske stylinge
  • Zove se Lutry, službeno je kombinacija Zermatt te Tokio i Milano modela, a zasad postoji u tri prave jesenske nijanse

Na stranu to što ih moja malenkost smatra izrazito versatilnom obućom koja je opako potcijenjena i to što definitivno nisam jedina koja o njima ima ovo mišljenje, no teško da je ikada u povijesti postojalo vrijeme u kojemu su Birkenstockice bile predmet obožavanja u toj mjeri kao što je to bio slučaj proteklih mjeseci. Svoje su zlatno doba doživjele zahvaljujući modelu Boston čije su razne iteracije brže bolje gotovo svi brendovi uvrstili u svoju ponudu, a ususret jeseni, na obzoru je zasjao novi model za kojeg se nadaju da će ponoviti uspjeh Bostona.

 | Autor: Birkenstock Birkenstock

 | Autor: Birkenstock Birkenstock

Ime nove zvijezde je Lutry, na prvi su pogled veoma slične Bostonu, a najveća razlika je u tome što su nešto dublje i što se u pravilu nose kao polusandale, iako se remenčić kao i na Bostonu može nositi i oko pete i oko rista. Bitna razlika u odnosu na Boston su i naglašeni grubi šavovi kakve ima model Zermatt, a zahvaljujući kojima ostavljaju nešto ruralniji dojam, baš kao i samo ime koje je za razliku od urbanog Bostona inspirirano prekrasnim švicarskim selom s UNESCO-ovim certifikatom.

Možda vas zanima Klompe će zauvijek biti super cool komad. Evo kako ih nosi influencerica Ivana Pirizović Rubrika Moda Moda

Model koji sam Birkenstock zove kombinacijom Zermatt te Tokio i Milano sandala nas pak neodoljivo podsjeća na Crocs klompe iliti na križanca između crocsica i popularnog modela birkica, no unatoč tome što neće biti po svačijem ukusu, nama se čine savršenima za brojne jesenske kombinacije. 

 | Autor: Birkenstock Birkenstock

U vremenu kada su klompe općenito kao model popularnije no ikad, vrlo vjerojatno dobrim dijelom zahvaljujući pandemijskim danima u kojima ih se nosilo češće no inače, a nakon kojih se bilo teško odreći udobnosti koja nam je s njima stigla u paketu, ove poprilično tople idealne su za prve svježije dane.

 | Autor: Birkenstock Birkenstock

Zasad postoje u tri boje - crnoj, tamno smeđoj Espresso te konjak smeđoj Mink nijansi, a cijena im na službenoj stranici iznosi 150,00 eura. Hoće li Lutry postati novi viralni model baš poput svog prethodnika ili je Boston bio fenomen koji se ne događa češće od možda tek jednom u desetljeću, pokazat će vrijeme, no mi bismo ih rado ukomponirali u priču oko jesenskih slojeva. S čarapicama, bez njih, i u svim bojama koje tek trebaju (nadamo se) ugledati svjetlo dana.  

natikače kao Birkenstock Boston Možda vas zanima Birkenstock Boston natikače prozvane su obućom ljeta, sa sličnim modelima izašli su i drugi brendovi Rubrika Moda Moda
Photo: Birkenstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    jako čudno izgleda....a opet sigurno je jako udobno