Moda

Upečatljive boje, platforme i ludi Jibbitzi - sad je malo jasnije zašto su i influencerice zavoljele Crocs

  • Ljetnu modnu atmosferu nikad nije bilo lakše postići uz modele trendi Crocs obuće
  • Upečatljive boje i uzorci te Jibbitz dodaci oduševljavaju ljubitelje crocsica, a privući će i one koji to tek trebaju postati
  • Svoj karakter i modni izričaj također je moguće vrlo lako pokazati kroz personalizirani par ovih gumenih klompi, koje će biti baš po našoj mjeri!

Jesi li spremna za ljetnu atmosferu? Pronađi inspiraciju u ljetnim bojama, uzorcima i Jibbitz dodatcima koje oduševljavaju sve ljubitelje trendy Crocs obuće. Usto ostani i dalje vjerna svojim modnim smjernicama i stilu - karakter predstavi svijetu jedinstvenom personalizacijom ovih gumenih klompi. baš zato su klasične crocsice u Crush verziji, koje su izrazito upečatljive i robusne, ovoga su osvojile i modne influencerice.

 | Autor: Crocs Crocs Foto: Crocs

Kolekcija bazirana na visini, platformi i upečatljivim modelima u istaknutim nijansama bila je razlog njihove potrage za modnom inspiracijom. Tako su Mirna Medaković Stepinac, Luna Valas, Paula Sikirić i Ana Bacinger izašle iz svoje zone komfora, rekreirale izgled koji vole i pustile da njihov stil govori umjesto njih.

Ana Bacinger, modna influencerica i stilistica, voli kombinirati svoje Crocsice uz romantične bijele haljine jer daju cool prizvuk stylingu. Uz vesele Jibbitz dodatke one postaju glavna zvijezda stylinga i pretvaraju ga u statement. Paula Sikirić, modna influncerica, ne izlazi iz Crocsica. Za do dućana, po kvartu, na make up ili pak za špicu. Obožava kako su udobne, zabavne i fashion. Baš podignu svaku kombinaciju na neki zabavni nivo.

 | Autor: Crocs Crocs Foto: Crocs

Crocs je jedna od najpoznatijih svjetskih marki, čak toliko poznata da je sama po sebi pojam za određenu vrstu obuće u domaćim rječnicima. Od svojih nautičkih početaka, kada su 2002. godine jedriličari shvatili čarobnu formulu cipele koja ne klizi i ne ostavlja boju, a ujedno je i udobna, poznate klompe brzo su se masovno proširile svijetom. Crocs je do danas prodao više od 350 milijuna pari obuće u više od 90 zemalja.

Crocsice su idealne za cijelu obitelj, ali ih odlikuje i iznimna kvaliteta jer su izrađene od posebnog Croslite materijala koji pruža
mekanu udobnost te savršenu higijenu i izdržljivost. Upravo po tome se i značajno razlikuju od mnogih krivotvorina koje nalazimo gotovo posvuda u svijetu. Svjesni su toga obožavatelji crocsica, posebice u Sloveniji i Hrvatskoj, gdje su crocsice među najpopularnijima u Europi. Od 2007. do danas u Sloveniji je prodano više od milijun pari, a godišnji broj raste.

Kada govorimo o stajlingu, modnim trendovima i trendi obući, svatko budi svoje asocijacije. Promijeni svoju modnu dimenziju i odaberi Crocs.

Photo: Crocs

Komentari 0