Moda

Nove UGG čizmice ponovno dolaze s neodoljivom mašnom!

Omiljeni brend zimskih čizmica UGG, svake godine predstavlja nekoliko novih modela svojih najpopularnijih čizama, a ove godine one dolaze s - mašnicama!

Imamo osjećaj da su UGG čizmice u Hrvatskoj iz godine u godinu sve popularnije! Već s prvim hladnijim danima po navici iz ormara vadimo svoje omiljene krznene čizmice, a osim što su super tople i na najnižim temperaturama, svaka djevojka koja ih je ikada stavila na nogu zna koliko su udobne. 

 

Objavu dijeli UGG® (@ugg)

Svake sezone, uz svoje provjerene klasike, UGG predstavlja nekoliko novih modela svojih mega popularnih čizmica, koje ponekad krasi neočekivana boja, materijal ili pak detalj poput - mašnica! UGG čizmice s mašnom prvi su puta predstavljene lani, a u rekordnom su roku dobile svoje vjerne obožavateljice.

 | Autor: ugg ugg Bailey Bow II, 1.300 kuna

Model s mašnom dobio je ime Bailey Bow, a kako se vraća drugu godinu za redom UGG ih je ove godine nazvao Bailey Bow II. Čizmice dolaze u tri metalik boje: klasičnoj UGG boji kestena, zatim blijedo ružičastoj i nebesko plavoj; ali i četiri klasične UGG nijanse: crnoj ,sivoj, boji kestena i tamno plavoj.

 

Objavu dijeli UGG® (@ugg)

Možda vas zanima Najpopularnije Zarine čizme su se vratile, no s jednim drukčijim detaljem! Rubrika Moda Moda

Postoji i visoki model UGG Bailey Bow u crnoj i boji kestena, a cijena mu je 1.600 kuna. Osim modela za odrasle, UGG je predstavio i Mini Bailey Bow II, koji će biti savršen za sve mame koje žele biti matching sa svojim djevojčicama...

 

Objavu dijeli UGG® (@ugg)

Photo: Instagram @ugg

Komentari 0