Moda

Nova suradnja: kako će izgledati Tiffany & Co. x Nike Air Force 1 Low tenisice?

  • Nike je iskoristio Instagram da najavi svoju skoru suradnju s legendarnim brendom nakita
  • Uskoro očekuj Tiffany & Co. x Nike Air Force 1 Low tenisice koje će se roditi uz njihove udružene snage
  • Neke fotografije budućih tenisica su već procurile pa se otprilike zna kako će izgledati

Prošlog se tjedna na našem radaru pojavila serija mutnih fotografija tenisica koje su procurile na internet prije vremena pa je sada Nike i službeno potvrdio zajednički projekt objavivši sliku kutije za cipele koja je prikladno u Tiffany tirkiznoj plavoj boji i sa "swoosh" logotipom na sredini poklopca.

Nakon uspjeha izdanja Diamond Supply Co. x Nike SB Dunk Low “Tiffany” 2005. godine, brend luksuznog nakita vjerojatno je i čekao da se suradnja s Nikeom nastavi. A s obzirom na to da su projekti u kojima se poznati sportski brendovi kao i oni high street odjeće i obuće udružuju s renomiranim proizvođačima luksuzne robe čini se da je pravi trenutak za to došao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nike (@nike)

Tiffany & Co. su napravili sličan posao i sa Supreme tenisicama pa očito potražnja za takvim suradnjama ne jenjava, a preuranjene fotografije Tiffany & Co. x Nike Air Force 1 Low koje su otkrivene prošlog tjedna pokazale su da će tenisice vjerojatno biti stilizirane s luksuznim gornjim dijelom od sivog antilopa i Nikeovim znakom u prepoznatljivoj Tiffany tirkiznoj boji koja će se naći i na vrhu stražnjeg dijela tenisica.

Možda vas zanima 25. rođendan Baguette torbice: Fendi se udružio s Tiffany&Co. i predstavio Tiffany Baguette Rubrika Moda Moda

Koliko se zna, Tiffanyjeve najkice na tržištu bi se trebale pojaviti u proljeće, a očekuje se da će početna cijena biti 400 američkih dolara što iznosi otprilike 360 eura.

 

Photo: Instagram@nikeandtiffanyandco

Komentari 0