Moda
mohito nova kolekcija

Nova Mohitova kolekcija obojena je zelenim tonovima i potpuno nas je osvojila

  • High street brend Mohito, osim odličnih komada na sniženju koje još uvijek traje, već ima i zanimljivu novu kolekciju
  • Svakodnevni odjevni komadi i modni dodaci osim u klasičnim neutralnim nijansama dolaze i u specifičnoj nijansi jarko zelene 
  • Potpuno u zelenoj boji ili u kombinaciji s nekom drugom, nove komade iz Mohito Energetic Beat kolekcije jedva čekamo nositi

Kao i većina high street brendova i Mohito je predstavio nove komade u novoj mid-season kolekciji. Veste, haljine, košulje, udobne hlače i traperice te brojni casual modni dodaci samo su dio nove Energetic Beat kolekcije u kojoj se posebno ističu oni u vibrantnoj zelenoj nijansi. 

mohito nova kolekcija | Autor: Mohito Mohito košulja ravnog kroja, (29,99 eur)

Možda vas zanima Mohito salonke s ukrasnom potpeticom spoj su upečatljivosti i elegancije Rubrika Moda Moda

Jakna kratkog kroja na kopčanje i s patentnim zatvaračem, kao i stylish mokasinke izrađene su od recikliranog poliestera, dobivenog od materijala poput plastične ambalaže, a korištenje ovog materijala je jedan od koraka kojima Mohito podržava održivu modu.

mohito nova kolekcija | Autor: Mohito Mohito

Jednostavni krojevi pamučne košulje haljine i pulovera od udobnog tankog pletiva u kombinaciji s upečatljivom zelenom bojom, dovoljno su minimalistički da se uklope u većinu kombinacija, ali će ih zbog boje u trenu učiniti posebnijima!

mohito nova kolekcija | Autor: Mohito Mohito jakna, (49,99 eur); košulja haljina, (44,99 eur); strukirana dolčevita, (12,99 eur)

Modni dodaci s elementima zelene boje također će biti odličan dodatak našem casual outfitu te ga izdvojiti od ostalih. 

mohito nova kolekcija | Autor: Mohito Mohito vratna marama s uzorkom, (12,99 eur); vratna marama, (9,99 eur); torba za nošenje preko tijela, (27,99 eur); mokasinke, (39,99 eur)

Reserved prošivene jakne Možda vas zanima Prošivene jakne iz Reserveda sad su na velikom sniženju, izabrali smo najljepše Rubrika Moda Moda
Photo: Mohito

Komentari 0