Moda

Nova modna ludost: hlače na napuhavanje. Možeš ih kupiti i sebi i dragom

  • Obožavamo modne ludosti: jesu li hlače na napuhavanje sljedeći modni trend?
  • Sumnjamo, ali baš nam se sviđaju, a posebno jer poništavaju sve komentare tipa "u ovim hlačama izgledaš debelo" - pa baš nas briga, i želimo predimenzionirani donji dio!

Znamo da modni dizajneri imaju svoju viziju i ne mare previše za to što se "običnim" ljudima čini prihvatljivim i lijepim. Tako je mnogo toga što vidimo na modnim pistama više hrabri iskorak nego komad koji bi trebao ući u široku potrošnju. Ipak, najnovija luda ideja nastala u kao plod dizajnerske kreativnosti su hlače od lateksa koje se mogu napuhati do pomalo komične veličine pa tako ljudi u njima izgledaju kao u onim zrcalima u zabavnim parkovima koja iskrivljavaju sliku.

Ova ideja nastala je u glavi dizajnera muške mode pod imenom Harikrishnan kao dio njegove diplomske kolekcije na prestižnom modnom studiju London College of Fashion. Superširoke hlače-napuhance s prugama ili jednobojne (prevladavaju bijela, zelena i crvena boja) na reviji su ipak ponijele i žene. Dakle, ako želiš... ima i ženskih modela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Graduate collection ‘Let’s Put Him in a Vase ‘from LCFMA in-house presentation. This lineup was the culmination of some wonderful collaborations. All my artisans back in the beautiful Channapatna, @supatex for their amazing range of latex, @balya_ikka for the shoes. Photo by @huihai_chen_ Hair and makeup @tonyandguy_official Models : Tancerede, Jem, @christianbootle and Queba . . . . . . . . #lfw #lfw2020 #lcfma #londonfashionweek #avantgarde #plastikmagazine #lovemagazine #inflatablefashion #nowfashion #tankmagazine #wallpapermagazine #wallpaperdesignawards2020 #wmagazine #makersgonnamake #britishvogue #contemporarycraft #craftscouncil #collect2020 #cremerging #loewefoundation #inflatablesculpture #graduatefashion

A post shared by Harikrishnan (@harri_ks) on

Mladi dizajner otkrio je da je na ideju za ovakve hlače došao igrajući se sa svojim psom: "počeo sam razmišljati kako njemu mora iz tog niskog kuta sve izgledati predimentionirano. Misao kako mu ja sigurno izgledam kao neka divovska figura i kako mi koji puta vidi samo noge, a ne glavu me počela kopkati pa sam odlučio ljudima dočarati kako bi ta distorzija izgledala u modi."

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 

Photo: Instagram@lotuscitycaffe
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Emily_Rohu

    Emily_Rohu

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivatii od ... prikaži još!