Moda 07. studenoga 2017.

Nosiš bijele tenisice po kiši? Evo 3 trika kako ih održavati!

instagram @taytay_xx.

Nije nas loše vrijeme uhvatilo nespremne, ali i dalje nam svaka kiša ide na živce. A i našim bijelim tenisicama kojih se ne želimo odreći ni po lošem vremenu

Koliko god vjerujemo u moć dobrog para gležnjača, od omiljenih bijelih tenisica ipak ne odustajemo ni po ružnom vremenu. Koliko god se prodavači i brendovi kunu u postojanost kožnih tenisica, nekako se na kraju pokaže da i one najkvalitetnije promoče, da ne spominjemo kako prljavo izgledaju. Ipak, donosimo ti tri trika kako održati bijele tenisice po kiši:

 

A post shared by SENSTYLABLE (@senstylable) on

Trik sa svijećom: jednostavno prelomi običnu svijeću (narabno, bijele boje) napola, premažeš tenisicu voskom pa upali fen na najjaču temperaturu. Fen bi trebalo približiti dovoljno blizu obući tako da vrući zrak iz njega počne topiti vosak; nakon što se istopi, jednostavno treba tenisice prebrisati krpicom.

 

A post shared by HYPEBAE (@hypebae) on

Pomoć četkice i paste za zube: Na staru četkicu bi trebalo bogato nanijeti pastu za zube i jednostavno početkati svu nečistoću. Ovaj trik je i dobra priprema za bjelila za tenisice jer ona samo prekriju nećistoću, a ne čiste zapravo.

Možda vas zanima... Uvijek kao nove: Super trikovi za najbjelije bijele tenisice Rubrika Moda Moda

Soda bikarbona: Ovaj poznati čistač u kućanstvu pomaže i kod obuće. Kada su vezice uprljane, jednostavno bi ih trebalo namočiti u čaši vode s jednom žlicom sode bikarbone. Trebalo bi ih malo iščetkati, a mogu i neko duže vrijeme ostati potopljene u ovoj otopini.

Komentari 0