Moda

Nose se jarke boje, a ova dama hrabro je iskombinirala sako s čizmama

  • Naše trendseterice već nose trend jarkih boja
  • Među njima su posebno popularni sakoi
  • Izdvojile smo naše favorite iz dućana

Jesen i zima već su nas polako pripremile za šarenilo koje će zavladati na proljeće. Šarene kapute zamijenili su sakoi jarkih boja i odvažnih printeva. Šarena izdanja zavladala su na uličnoj modnoj sceni i već je jasno kako je ovo trend koji će obilježiti proljeće 2019. Više smo se puta uvjerile kako naše djevojke jako dobro "plivaju" u svim trendovima - pa tako i u ovom!

Možda vas zanima 3 odlične kombinacije za odlazak na kavu u gradu Rubrika Moda Moda

Na domaćim trendsetericama možemo vidjeti odlične razigrane i upečatljive kombinacije, a jedna takva posebno nam se svidjela na prolaznici u Zagrebu. Provjereno dobru (čitaj: sigurnu) kombinaciju - traperice i bijelu košulju, učinila je puno efektnijom zahvaljujući prepoznatljivom žutom sakou iz Zare. No, poseban touch cijelom outfitu dale su njezine ljubičaste čizme, koje su cijeli stajling učinile puno razigranijim i zanimljivijim. 

 | Autor: Dalibor Urukalović/Pixsell Dalibor Urukalović/Pixsell

Jedno je sigurno - ovoga proljeća definitivno neće vrijediti pravilo "manje je više" i možemo zaboraviti na minimalizam. 

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

Ovo su naši favoriti iz dućana: 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: ružičasti sako (Stradivarius - 279,90 kn), žuti sako (Zara - 599,90 kn), zeleno-bijeli sako (Pull&Bear - 229,90 kn), narančasti sako (Bershka - 229,90 kn), crveni sako (Mango - 549,90 kn), svijetloplavi sako (Stradivarius - 279,90 kn)

Photo: Dalibor Urukalović/Pixsell

Komentari 0