Moda

Nose se hulahopke s uzorkom, a evo i kako!

Neodoljivi modni dodatak koji će začiniti svaku tvoju zimsku kombinaciju svakako su čarape s (različitim) uzorcima

Nećemo baš reći da su klasične jednobojne hulahopke postale out, ali sigurne smo se da ćeš se složiti s nama da su one s različitim uzorcima pravi hit! Iako su, zapravo, "oduvijek" bile prisutne, mogle bismo reći kako su tek ove sezone dobile svojih najvećih "pet minuta slave". Instagram su preplavile fotografije modnih blogerica i influencerica u različitim modnim kombinacijama upravo s ovim must have komadom, a mi smo ih izdvojile nekoliko za inspiraciju

Možda vas zanima 3 maštovite odjevne kombinacije za super toplu jesen Rubrika Moda Moda

Animal print

Animal print postao je omiljeni uzorak na svim odjevnim predmetima, obući i modnim dodacima. Stoga i ne čudi da su upravo najlonke s baš ovim uzorkom najpopularnije i najtraženije u modnom svijetu. Kako su same po sebi prilično upečatljive i efektne, djevojke ih najčešće kombiniraju uz jednobojne odjevne komade. Želiš li igrati na sigurno, dobar izbor svakako je mala crna haljina, a nećeš pogriješiti ni s crno-bijelom kombinacijom. Možeš, naravno, kombinirati i komade u jesenskim bojama i tonovima. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Rombovi

Glavna zadaća hulahopki s rombovima je pojačati efekt cijelog outfita i one odlično obavljaju taj zadatak. Ovisno o veličini rombova, mogu biti veoma upečatljive. Odlično se uklapaju u kombinaciji s kožnom suknjom, koja je, također, ove jeseni must have komad. Najbolje ih je kombinirati uz jednobojne komade, ali ni u ovom slučaju nije zabranjeno poigrati se s različitim uzorcima. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Točkice

Točkice su svoju popularnost stekle još prošle godine, a ni ove ih ne volimo ništa manje. Sitne, krupne, crne, bijele, šarene... Ma kakve god! Jednostavno su neodoljive. Lako ih je kombinirati, a čak i najjednostavniju modnu kombinaciju učinit će zanimljivom. Želiš li nešto odvažnije, možeš eksperimentirati s različitim uzorcima na odjeći ili modnim dodacima. Ne zaboravi da je danas u modi (gotovo) sve dopušteno!

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Zvjezdice

Ne, zvjezdice nisu rezervirane samo za djevojčice. Sve više djevojaka nosi ovaj uzorak na najlonkama, a jasno nam je i zašto - presladak je! Osim toga, uz zvjezdice stajling nikako ne može biti dosadan i "običan". Podižu baš svaku kombinaciju i daju joj poseban štih. Najbolje ih je kombinirati uz mini suknje i haljine kako bi što više došle do izražaja. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima S ovim trikom najlonke će ti puno, puno duže trajati Rubrika Moda Moda

Ostali uzorci

Osim animal printa, točkica, zvjezdica i rombova, na modnoj su sceni dobrodošli i svi ostali uzorci. Bilo da je riječ o srcetima, cvijeću, prugama, pusama... Svi su IN! Nemoj se ustručavati nositi ih i na tenisice i na cipele i štikle i gležnjače i visoke čizme. Dobro izgledaju u apsolutno svakoj kombinaciji. A što se tiče odjeće, ni tu nema pravila! Budi maštovita!

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!