Moda

Nedostaje ti modne inspiracije? Predlažemo ti 5 elegantnih stajlinga za sve prilike

  • Ukoliko si u potrazi za odjećom kojom planiraš upotpuniti svoj ormar kako bi bila spremna za blagdansku sezonu, na pravom si mjestu
  • Brend Comma je nedavno predstavio svoju novu kolekciju 'Celebrate', a mi smo odmah istražili što se novog nudi i pronašli genijalne modne ulove
  • Imamo nekoliko super modnih prijedloga za tebe, pogledaj što smo izdvojili...

Temperature iz dana u dan padaju, trgovine su prepune božićnih ukrasa, a gradske ulice krase čarobne lampice. To znači samo jedno - blagdanska sezona je i službeno počela, a s njom dolazi i bezbroj prilika za dotjerivanje. Zamisli sve te božićne domjenke, ispijanje kuhanog vina na gradskom trgu, tematske partyje i, naravno, najiščekivaniju noć - doček Nove godine! 

Zato ti želimo pomoći da u ovoj blagdanskoj sezoni zablistaš punim sjajem i oboružaš se s nekoliko modnih krpica. Ali ne bilo kojih, već onih koje ćeš moći iskoristiti i nakon što blagdani završe. Ukoliko nisi fan kičastih materijala, upadljivih boja i dramatičnih uzoraka, onda će ti se naši prijedlozi itekako svidjeti.

Odabrali smo nekoliko bezvremenskih odjevnih komada iz nove kolekcije 'Celebrate' modnog brenda Comma i odlučili ti pokazati kako ih kombinirati. Modne kombinacije koje smo izdvojili za tebe pršte elegancijom i prilagođene su za sve prigode - od uživanja s ekipom na adventu, preko božićnog ručka s poslovnim kolegama, do novogodišnje proslave. 

Crno od glave do pete

Bez obzira voljela ti boje ili ne, svi vrlo dobro znamo da je crna boja kraljica elegancije, i tu nema dileme. Crni stajling od glave do pete? Zašto ne?! Posebno ako se radi o primjerice božićnom domjenku ili novogodišnjoj noći kada svi od tebe očekuju tu istu eleganciju. 

 | Autor: Svi artikli dostupni su u trgovini Comma

Pa što u tom slučaju kažeš na naš prijedlog broj 1 - spoj cool kožnih hlača visokog struka i efektnog šljokičastog topa u kombinaciji s visokim potpeticama i prikladnom torbicom? Kad svemu tome pridodaš elegantni crni kaput na vezanje, koji s razlogom slovi za bezvremenski klasik, kožne rukavice, šal i crveni ruž - rezultat je savršen večernji stajling u kojem ćeš privlačiti poglede poput magneta.

Definicija poslovnog casuala

Kad bi poslovni casual trebalo objasniti slikom, to bi onda izgledalo ovako. Trendi traperice trapez kroja u kombinaciji sa svilenim topićem, tenisicama i omiljenim komadom influencerica - kariranim sakoom - predstavljaju savršen hibridni spoj koji posljednih sezona viđamo na gradskim ulicama.

 | Autor: Svi artikli dostupni su u trgovini Comma

Iako ovi odjevni komadi na prvi pogled djeluju nespojivo, kada to učiniš, shvatiš da si dobila stajling koji zapravo savršeno funkcionira i izgleda. Upravo je zato ovaj stilski pravac trenutno favorit u modnom svijetu. Mi smo ovaj outfit odlučili začiniti crnom torbicom-remenom koja se veže u struku, efektnim šalom i s tek malo ružičastog rumenila.

Toplo, udobno i trendi

Baš kao i svake sezone, i ovu jesen i zimu stavljen je poseban naglasak na pleteninu i kožnu odjeću. Zato bi bilo dobro da u svom ormaru imaš nekoliko udobnih i toplih pletenih pulovera i barem jednu kvalitetnu kožnu suknju koju ćeš moći isfurati na sto i jedan način. Mi ti predlažemo da ova dva 'must have' komada spojiš upravo ovako. 

 | Autor: Svi artikli dostupni su u trgovini Comma

Bijeli pulover zvonolikih rukava i prekrasnu kožnu midi suknju u boji konjaka uskladili smo s kožnim rukavicama i ovratnikom od umjetnog krzna u istoj nijansi te malom bijelom torbicom. Robusni modeli čizmi neumorno dominiraju modnom scenom već nekoliko sezona pa ti predlažemo da i njih uvrstiš na svoj popis.

Vječna poslovna elegancija 

Ako radiš u uredu ili poslovnici u kojima se očekuje od tebe da se pridržavaš poslovnog dress codea, onda si zasigurno uvijek u potrazi za dobrim sakoom, hlačama i bluzom/košuljom koji predstavljaju temelj poslovnog odijevanja. Zato smo za tebe osmislili i jedan elegantan poslovni look u kojem ćeš se osjećati i izgledati zanosno i u skladu s okruženjem. 

 | Autor: Svi artikli dostupni su u trgovini Comma

Klasične poslovne crne hlače i crni sako možeš razbiti nježno plavom bluzom i efektnom maramom koju možeš nositi oko vrata ili je svezati za ručku torbe. Predlažemo ti da uz to nosiš udobne cipele s niskom petom, a za potpuni dojam ne zaboravi i na make up. Dobra tekuća podloga i malo maskare bit će savim dovoljni kada si u žurbi.

Jednostavno i mladenački

Nismo zaboravili ni na stajling za svakodnevne prilike, poput primjerice šetnje, ispijanja kave na špici ili uživanja u božićnim pjesmama na adventu. U tim trenucima važno je dobro se odjenuti, ali ne i zaboraviti na estetiku. Što kažeš na ovu crno-smeđu kombinaciju iz kolekcije 'Celebrate' koja je nedavno stigla u trgovinu Comma?

 | Autor: Svi artikli dostupni su u trgovini Comma

Smeđe hlače skinny kroja i majica iste boje odlično se slažu s nečim predimenzioniranim, kao što je ova prekrasna crna pelerina koja će te grijati poput najtoplije dekice. Uskoči u omiljene combat čizme, naglasi oči s malo crnog tuša i ne zaboravi ponijeti kapu, jer nikad ne znaš kad će ti zatrebati!

Ukoliko su ti se svidjele odjevne kombinacije koje smo odabrali za tebe, podsjećamo te da sve artikle iz nove kolekcije 'Celebrate', kao i artikle iz prijašnjih kolekcija, možeš pronaći u trgovinama Comma, u Zagrebu i Zaprešiću ili online na službenoj stranici brenda.

Photo: None

Komentari 0