Moda

Nina Badrić zablistala u skupocjenom dizajnerskom kombinezonu

Riječ je o komadu iz jesenske kolekcije slavne dizajnerice Diane von Furstenberg koji košta gotovo pet tisuća kuna

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica poznata je po svom elegantnom modnom ukusu, a ovoga puta osvojila nas je chic kombinezonom vrijednim gotovo pet tisuća kuna. Nina je, naime, na svojem Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija na kojima nosi ovaj 'it' komad i izazvala brojne pozitivne reakcije na račun svog izgleda. Riječ je crnom kombinezonu s printom ptica kojega potpisuje slavna belgijsko-američka modna dizajnerica Diane von Furstenberg. Njezine kreacije nerijetko nose brojne holivudske zvijezde, ali i vojvotkinja Kate Middleton te bivša prva dama Michelle Obama.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Nina je svoj kombinezon širokih nogavica uskladila uz trendi sunčane naočale mačkastog oblika i vrlo decentan nakit, a kombinaciju je dodatno začinila širokim osmijehom. Ono što ovaj odjevni komad čini posebnim svakako je upečatljivi crveni pojas koji je zaokružio cjelokupni outfit. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Nina pokazala kako dobro mogu izgledati Zarine naušnice za 99 kuna Rubrika Moda Moda

Ovaj odličan kombinezon s potpisom Diane von Furstenberg može se pronaći na stranicama Net-a-Portera po cijeni od 645 eura ili oko 4 800 kuna, a dostupna je i kratka haljina dugih rukava napravljena od materijala od kakvog je napravljen pojas. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Diane von Furstenberg kombinezon (4 800 kn); Diane von Furstenberg haljina (2 940 kn)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0