Moda

Nina pokazala kako dobro mogu izgledati Zarine naušnice za 99 kuna

Nina Badrić održala je koncert pod noćnim nebom na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila, a mi smo na njoj odmah primijetili modni detalj iz omiljene nam Zare

Naša pjevačica Nina Badrić održala je koncert pod zvijezdama na tvrđavi sv.Mihovila u Šibeniku. I dok je bez sumnje napravila veliki show svojoj publici te ih dobro rasplesala svojim poznatim hitovima - mi nismo mogli skinuti pogled s njenog outfita. Nina je za ovu priliku odabrala jednostavnu, ali itekako ženstvenu bijelu svilenu toaletu. Preplanula Nina nije previše komplicirala s modnim dodacima, dapače odabrala je moderan dizajn zlatnih visećih naušnica koje su savršeno upotpunile cijeli look.

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL Nina Badrić, koncert u Šibeniku

Već na prvi pogled znali smo da nam je ovaj nakit nekako poznat... Naime, Ninine naušnice dio su Zarine nove jesenske kolekcije i koštaju samo 99 kuna! Nikada ne bi pogodila da su high-street, zar ne?! Nama izgledaju puno luksuznije!

 | Autor: Zara Zara Naušnice nepravilnog oblika zlatne boje, 99 kuna

Ove zlatne viseće naušnice jako su upečatljive same po sebi, što ih čini super komadom za podizanje svakog outfita. Osim ovih, Zara je za sljedeću sezonu pripremila cijelu seriju genijalnih naušnica i to po super prihvatljivim cijenama!

 | Autor: Zara Zara Sva tri model po 99 kuna

Nina nas je tako, po tko zna koji put, inspirirala svojom jednostavnošću i elegancijom!

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL Nina Badrić, koncert u Šibeniku

Photo: Duško Jaramaz/PIXSELL

Komentari 0