Moda
Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom 1/19 Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom

Nina Badrić zablistala u omiljenom proljetnom komadu, a pohvalila se i novom frizurom

U zagrebačkom City Centeru one West vrata je otvorila novouređena poslovnica Zlatarne Dodić i izgleda odlično! Osim iznimno bogate kolekcije vrhunskog nakita za sve prigode, zahvaljujući redizajniranom prostoru svim posjetiteljima omogućeno je iskustvo kupnje iznad svih očekivanja.

 | Autor: Promo Promo

Smješten na samom ulazu u centar, novouređeni prostor odražava koncept luksuznog maloprodajnog mjesta s namjerom da se kupcu osjeti toplim i privlačnim za kupovinu. Novi prostor će zasigurno zapeti za oko svim kupcima zahvaljujući mramornoj teksturi na podu te impresivnoj floralnoj instalaciji koja izgleda kao da lebdi iznad staklenih vitrina. Velika pažnja posvećena je mjedenim detaljima koji odražavaju ugodan dekor cijelog prostora. Svi elementi novouređenog interijera djeluju u skladnoj harmoniji s kristalnim predmetima i luksuznim nakitom.

 | Autor: Promo Promo

Preuređenje, od visine stropova do odabira boja i vrsta kvalitetnog materijala, odražava činjenicu da se "koncept fizičkog maloprodajnog prostora stalno razvija i mijenja", rekao je Franjo Dodić - pretvarajući njihove poslovnice u gostoljubive prostore koje pozivaju posjetitelje bez obzira kupuju li nešto ili ne. Renovirana lokacija mješavina je moderne estetike glatkih ploha, sjajnog mramornog poda i vitrina koje istodobno djeluju suvremeno, ali i pomalo retro. Novouređeni prostor pruža razinu modernog elegantnog luksuza koju današnji potrošači traže.

 | Autor: Promo Promo Tatjana Drmač,Matea Ibanez, Ana Dodić

Novouređeni prostor i proljetnu kolekciju nakita došla su vidjeti i mnoga poznata lica koja iznimno cijene i nose nakit s potpisom brenda Dodić. Tom prigodom svoje favorite odabrale su Jelena Glišić, poznata televizijska voditeljica, influencerice Tatjana Drmač, Matea Ibanez, Anđela Rončević i Petra Bulić, a posebna gošća večeri bila je pjevačica Nina Badrić. Nina je ujedno ambasadorica najnovije kampanje Dodić Diamonds koja slavi autentičnost, glamur i tradiciju, a svaki komad u kolekciji povezuje jedina ambicija - potaknuti samopouzdanje i osjećaj slobode.

 | Autor: Promo Promo Paško Dodić, Franciska Dodić, Franjo Dodić, Franjo Dodić, Nina Badrić, Filip Dodić

Nina je na otvorenje nove poslovnice stigla u klasičnoj i vrlo elegantnoj odjevnoj kombinaciji, a zvijezda njezina outfita zasigurno je bež baloner - klasik koji bi svaka žena trebala imati u ormaru. Baloner je bez sumnje omiljena jakna za prijelazno razdoblje žena diljem svijeta, prvenstveno zato što se smatra modnim klasikom koji uspješno odolijeva trendovima gotovo sedam desetljeća.

 | Autor: Promo Promo Nina Badrić

Nina je baloner uskladila s crnim hlačama visokog struka, plavom košuljom, crno-bijelim cipelama na petu i dvobojnom torbicom na preklop. Osim genijalnoj stajlinga, pjevačica je pokazala i novu frizuru. Nina se odlučila za valoviti bob koji godinama unazad drži titulu najpopularnije frizure.

 | Autor: Promo Promo Nina Badrić

 

Photo: Promo