Moda 17. rujna 2013.

Nina Badrić voli retro haljine

Goran Stanzl/PIXSELL.
1/13

U ponedjeljak, 16. rujna, svečano je otvoren frizerski studio Opium u zagrebačkom Centru Kaptol. Na otvorenju su se pojavila brojna lica domaće scene, a najviše pažnje plijenila je glazbena diva Nina Badrić.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je glazbeni talent Nine Badrić neosporan, njene modne kombinacije nisu uvijek najsretnije. Tako je bilo i sinoć kada je odjenula crno-bijelu haljinicu retro kroja. Iako je haljina veoma lijepa, jednostavno nije naglasila Nininu figuru na pravim mjestima. Ovako zatvoren kroj sa strogim rezom u boji iznad grudi samo dodatno proširuje. Nina je uz haljinu nosila mrežaste čarape u boji kože koje su bile višak, ali i fantastične prozirne cipele s crnim špicem koje su hit sezone.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Njena kolegica Franka Batelić odjenula je haljinu kraljevski plave boje. Pripijena haljina asimetričnog izreza joj odlično pristaje, ali mala zamjerka ide na izbor materijala koji zbog visokog postotka elastana sjaji. Franka je od detalja odabrala samo crne sandale s remenčićima i jednostavnu narukvicu tako da se čini kao da cijeloj kombinaciji nešto nedostaje.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Anica Kovač odlučila se pak za crnu kombinaciju koja je bila pun pogodak. Mini haljina s resicama na rukavima, tamne čarape i crne ravne čizme do koljena od brušene kože su izvrstan odabir za ovakve prigode. Kombinaciju je nadopunila crvenom torbicom i crvenim lakom za nokte koji su jedini dašak boje u ovoj kombinaciji.

Komentari 0