Moda

Nina Badrić je sportskom outfitu pridodala luksuznu torbu. Isti model obožava i Angelina Jolie

  • Na stranu to koliko mikro torbice šarmantno i neodoljivo izgledaju, oduvijek nam je praktičnost bila jednako važna koliko i estetika pa nas silno raduje što su se velike torbe vratile u modu
  • Osim što u njih stane baš sve što nam je potrebno i zgodno imati pri ruci, ovakvi su nam modeli prirasli srcu i zbog toga što isti jednako dobro funkcioniraju kao dio ležernih, ali i poslovnih outfita
  • Jedan je model Hrvaticama posebno drag - shopper torba Saint Laurenta koji obožava i Angelina Jolie, a Nina Badrić nam je pokazala da pristaje uz apsolutno sve

Ako smo na ičemu po pitanju modnih trendova zahvalni, onda je to što su one najminijaturnije torbice nestale s modnog horizonta i što su se pridružile trendovima koji su, na našu sreću, bili aktualni tek jedne sezone. Na stranu to koliko mikro modeli šarmantno i neodoljivo izgledaju, oduvijek nam je praktičnost bila jednako važna koliko i estetika pa nas silno raduje što su se nešto veći i prostraniji modeli vratili u velikom stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Osim što u njih stane baš sve što nam je potrebno i zgodno imati pri ruci, ovakvi su nam modeli prirasli srcu i zbog toga što isti jednako dobro funkcioniraju u sklopu (svako)dnevnih, kao i poslovnih prilika, a jedan konkretan model Hrvaticama je, čini se, posebno drag.

Kao što vidimo, Nina ovu torbu već dugo nosi, i to u najrazličitijim kombinacijama, no uz trenirku još nismo vidjeli.

 | Autor: Instagram @badrich Instagram @badrich  | Autor: Instagram @badrich Instagram @badrich  U pitanju je Saint Laurentov model imena ICare maxi shopping bag kojeg je dizajnirao Anthony Vaccarello, a kojeg nerijetko imamo prilike vidjeti na gradskim ulicama. 

Možda vas zanima Guccijeva Jackie torbica mnogima je samo san. Zato smo sretni što smo pronašli jeftiniju verziju Rubrika Moda Moda

Model je to kojeg najradije nosi i Angelina Jolie, a koliko se dobro slaže čak i s ležernim i sportskim outfitima pokazala nam je Nina Badrić koja ju je uparila s bijelim donjim dijelom trenirke, sivom hoodiecom i predivnom Mercer Varsity Merlot jaknom u bordo boji te Adidas EQT Gazelle tenisicama. 

 | Autor: Instagram @badrich Instagram @badrich  | Autor: Instagram @badrich Instagram @badrich

Isti model Nina obožava već duže vrijeme pa smo ga tako imali prilike vidjeti i u njezinim brojnim ljetnim i proljetnim izdanjima, kada ga je najčešće kombinirala s trapericama, majicama i ležernim sakoima, te čak i kao dio outfita za odlazak na plažu, dok su nas njezine zimske kombinacije podsjetile da fantastično izgleda i u kombinaciji s tajicama s uzorkom, spotskom jaknom i chuncky čizmicama. 

 | Autor: Instagram @badrich Instagram @badrich  | Autor: Instagram @badrich Instagram @badrich

Istina, s obzirom na cijenu od 3900 eura, većina nas se neće samo tako odvažiti na kupnju ovog modela, no za sve one koji tragaju za savršenom torbom koja će pristajati uz sve i biti nosiva u svim godišnjim dobima, ovo je definitivno jedan od janzahvalnijih modela u koje se isplati uložiti!

Možda vas zanima Piccola je predstavila novi model torbice, Dora Martinović već ga ima u kolekciji Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @badrich

Komentari 0