Moda

Ni na prohladan dan nije odustala od ljetne odjeće. Kratke hlačice spojila je s dugim sakoom

  • Nažalost jesensko vrijeme je već zakucalo na vrata, no to ne znači da su svi spremni odreći se ljetne odjeće
  • Sjajno to pokazuje prolaznica koju smo zamijetili u centru Zagreba, a koja je kratku ljetnu kombinaciju upotpunila dugim sakoom
  • Dojma smo kako će upravo kombinacije nalik ovima uskoro zavladati domaćim ulicama. Sviđa li ti se spomenuti trend?

Prijelazno razdoblje zna biti uistinu izazovno kada je slaganje modnih kombinacija u pitanju. Nerijetko u smjenama godišnjih doba na gradskim ulicama naiđemo na osebujne modne spojeve. Duge majice i slip haljine, čarape na sandale, mantili i bose noge... samo su neke od kombinacija kojima smo do sada svjedočili.

Vrućoj kombinaciji pečat su dale štikle o kojima i danas maštaju mnoge žene

Hladniji dani koji obilježavaju kraj kolovoza mnoge su nagnali da iz ormara izvuku komade s dugim rukavima. Ipak, nismo se u potpunosti spremni odjeći kratke odjeće jer bi ti i doslovno značilo da je ljetu došao kraj, a s tim podatkom se teško mirimo. Tako se pokazalo da je ovih dana na zagrebačkim ulicama posebno popularna kombinacija koja kratke hlače spaja s dugim sakoima ili predimenzioniranim blejzerima.

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Možda vas zanima Wow! Prolaznica iz Zagreba sjajno je dočarala kako mi ljeti zamišljamo poslovnu eleganciju ljeti Rubrika Moda Moda

U jednoj takvoj smo zamijetili prolaznicu koja je središtem Zagreba prošetala u naizgled opuštenoj ljetnoj kombinaciji sastavljenoj od bijelog topa, kratkih traper hlača i ove ljetne sezone megapopularnih špagerica. Stajling je upotpunio duži ružičasti sako od tvida. Riječ je o komadu koju svakoj kombinaciji daje dozu ženstvenosti i elegancije, a koji će smione dame rado odjenuti i kao kratku haljinu.

Dojma smo kako će upravo kombinacije nalik ovima uskoro zavladati domaćim ulicama. Sviđa li ti se ovaj način stiliziranja prijelaznih komada?

 

Photo: Emica Elvedji/PIXSEL

Komentari 0