Moda
Resice su se zanjihale i u zimskom ritmu Resice su se zanjihale i u zimskom ritmu Resice su se zanjihale i u zimskom ritmu Resice su se zanjihale i u zimskom ritmu Resice su se zanjihale i u zimskom ritmu Resice su se zanjihale i u zimskom ritmu Resice su se zanjihale i u zimskom ritmu 1/7

Neodoljive resice njišu se i u zimskom ritmu

Više ne krase samo modne dodatke nego su se preselila i na odjeću, u kojoj ćete zaista biti u fokusu

Spoj ludih dvadesetih i otkačenih sedamdesetih, tako izgledaju moderne, urbane rese koje su ove zime tako hrabro zalelujale i na odjeći i na modnim dodacima. Vrlo samouvjereno, bez srama, kao da su još u slavljeničkom raspoloženju. Zato odlučite li ih nositi, nosite ih sa stavom jer one to doista zahtijevaju. H&M je otišao najviše korak dalje pa umjesto klasičnih resa na crnoj haljini su se našle u ulozi nakita.

 | Autor: Getty Images Getty Images H&M

Takav styling ipak rezervirajte za večernje izlaske, a želite li dnevnu varijantu resa koje kao da su ispale iz modnog vremeplova (točnije, burnih dvadesetih kad su vladali stroga bob frizura i glamurozni crveni ruž), inspirirajte se stylingom modne kraljice Anne Dello Russo.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Kad dolaze u kožnatom izdanju, budite sigurni da nećete izgledati poput smiješne kaubojke. Niste li tip za bunde, odjenite, primjerice, kožnatu jaknu sa zakovicama ili midi kaput. Iako ne moraju potpuno vladati odjevnim komadima, kao kod Barbare Bui koja predlaže haljine s ekstra resama koje će se sjajno složiti s visokim čizmama, one su itekako raskošne i dominantne.

 | Autor: Getty Images Getty Images Barbara Bui

Stoga niste li preveliki ljubitelj ovog detalja, počnite od dodataka. Torbe, zanimljive naušnice, marama s resama..., eksperimentirajte.

U galeriji potražite odlične shopping prijedloge.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0