Moda

Neočekivani povratak vojničkog trenda: cargo hlače ponovno su u modi

  • Još jedan popularan modni komad iz 2000-ih doživljava svoj povratak
  • Cargo hlače ponovno su u trendu, no u nešto drugačijem izdanju
  • Donosimo ti inspiraciju za stylinge, ali i odlične modele iz high street ponude

Cargo hlače doživjele su vrhunac popularnosti u 2000-ima, a sad se ponovno vraćaju u malo drugačijoj verziji. Na modnim pistama, poznati brendovi poput Max Mare, Stelle McCartney i Burberryja, pokazali su svoje, modernije verzije ovog modela hlača.
Ni novije verzije ne odriču se praktičnosti velikih džepova cargo hlača, no ovaj put su nešto manji. Modeli novih cargo hlača više su strukirani i uži te većinom visokog struka.

Cargo hlače jednostavne su za kombiniranje i idealne za ležeran, ali i dotjeran svakodnevni styling. Tajna je u tome da ih iskombiniraš uz jednako jednostavne i minimalističke odjevne komade za potpuno sređen look. Modnoj kombinaciji uvijek možeš dodati zabavne modne dodatke ili statement komade u obliku kaputa ili košulje.

U nastavku ti donosimo inspirativne prijedloge za kombiniranje cargo hlača i primjere najboljih ovosezonskih modela!

Kožne cargo hlače

Model cargo hlača od umjetne kože dat će tvom inače sportskom stylingu poseban dašak elegancije. Na crne kožne cargo hlače možeš nositi sako ili crnu jaknu. Možeš ih kombinirati u totalno monokromatski look ili ipak outfit razvedriti topom u bijeloj boji.

 | Autor: Bershka/Zara Bershka/Zara Cargo hlače iz kolekcija high street brendova

S lijeva na desno: Bershka (199,90 kn); Zara (229,90 kn); Zara (229,90 kn)

Cargo hlače u neutralnim bež, smeđim i krem nijansama 

Ovakav model cargo hlača je moderniji i nije toliko uniformiran poput maslinastih ili crnih. Neutralne svijetle nijanse podići će tvoj outfit i učiniti ga nježnijim. Za odličnu sportsku opuštenu kombinaciju nosi ih uz bijele tenisice.

Uvijek možeš dodati neočekivan dodatak ovakvom outfitu, poput traper jakne ili male dizajnerske torbice.

Cargo jeans 

Cargo jeans poseban su i vrlo zanimljiv model kad si raspoložena za igranje s teksturama. Za totalni jeans look, uz cargo traperice dodaj traper jaknu. Ako želiš nešto jednostavniju kombinaciju, uvijek se možeš osloniti na običnu majicu i sako.

 | Autor: Zara/Bershka/Stradivarius Zara/Bershka/Stradivarius S lijeva na desno: Zara (179,90 kn); Bershka (149,90 kn); Stradivarius (229,90 kn)

Možda vas zanima Poprilično smo uzbuđeni jer proljeće donosi neke zaboravljene stilove koje smo obožavali Rubrika Moda Moda

Crne cargo hlače

S crnim cargo hlačama ne možeš pogriješiti. Možeš ih kombinirati sa svim bojama i dodacima, a odlično će se slagati sa svom obućom, bijelim tenisicama, crnim vojničkim čizmama pa čak i cipelama na petu.

Military cargo hlače

„Original“ cargo hlače prepoznatljive maslinaste boje ili maskirnog uzorka. Ležerne su i mogu se kombinirati na nekoliko načina, ovisno o stylingu koji želiš postići. Najbolje će se slagati s bijelim topom ili majicom i stvoriti jednostavan, a dotjeran outfit.

Cargo hlače u jarkim bojama

Stiže nam proljeće, a cargo hlače u boji savršeni su dodatak tvojoj proljetnoj garderobi. Kao statement komad, uljepšat će svaki tvoj styling i posebno doći do izražaja. Možeš ih kombinirati s običnom majicom kratkih rukava. Također, ako želiš posebniji outfit, boje ostatka outfita biraj prema boji hlača i izaberi slične nijanse.

Možda vas zanima Jeste li već odabrali omiljene komade u hit boji godine? Znamo gdje pronaći prave modne poslastice Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0