Moda

Neke nove vjenčanice - ovo su trendovi nove sezone!

Baš kao i u uličnoj modi, i u bridal kolekcijama se svakih nekoliko mjeseci pojave trendovi koji nas uspiju oduševiti, a opet se toliko razlikuju od postojećih trendova

Cirkone, šljokice, kičasti sjaj i svu tipičnu raskoš vjenčanica smo ostavili u nekim u prošlim vremenima. Neki bi rekli, i bolje, a mi kažemo - praktičnije, pa i ekološki prihvatljivije! Naime, u porastu je trend vjenčanica koje se mogu nositi i više puta (ne na vlastito vjenčanje, nego i u drugim prilikama), a modna industrija sve je sklonija izradi recikliranih vjenčanica. Ovo su neki od novih trendova u vjenčanicama koje nismo mogli zaobići:

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Alduk

1. Praktične - Haljinama s džepovima porasla je popularnost. Naime, današnje mladenke su "same svoji majstori" - u džepovima će po mogućnosti uvijek imati mobitel, mini kameru, ruž, ljepilo za trepavice, pa možda i mini šivaći pribor (šala, no možda i sasvim dobra ideja?). Dizajnerski duo Viktor&Rolf je dizajnirao ovu predivnu vjenčanicu koja je, iako se na prvi pogled ne čini, vrlo praktična.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

2. Boje - Iako je bijela tradicionalna boja za vjenčanja i vjerujemo kako će još dugo to ostati, činjenica je da se i slavne cure, ali i obične cure iz susjedstva sve češće odlučuju za vjenčanicu nekoj zanimljivoj boji. Prave avanturistice odabrati će možda i crvenu, no mi ovaj put mislimo ipak na neke pastelne tonove - poput nježno žute, plave, mint ili lila koju bismo najradije vidjele na zimskim vjenčanjima.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Možda vas zanima Ovo su najljepše kraljevske vjenčanice u povijesti Rubrika Moda Moda

3. Reciklirane - Revoluciju je započeo brend Reformation, koji se prije 10-ak godina pojavio na tržištu i napravio nešto neodoljivo. Eko modu s minimumom onečišćenja, prerađene materijale koji uz pomoć tehnologije postaju kao novi. I ne, ne pričamo ovdje o nekim ludim vintage vjenčanicama s trodimenzionalnim jastučićima na ramenima, nego o divnim suvremenim haljinama kojih ćemo se rado sjećati i desetljećima kasnije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

4. Vjenčanice golih leđa - Odavno je poznato da su gola leđa novi dekolte. U svojoj novoj zimskoj kolekciji dizajner Ivan Alduk je ponudio neke doista prekrasne primjerke vjenčanica golih leđa. Zanimljivo je da se ovaj tip vjenčanica popularizirao postojanjem društvenih mreža na kojima se sve češće objavljuju slike mladenki s leđa.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Alduk

5. Ruska princeza - Vjenčanja u zimskim mjesecima su savršena prigoda da se poigraš sa vjenčanim lookom. Umjesto tipičnog, radije odaberi malo pomaknuti dizajnerski komad za vjenčanje. Umjesto vjenčanice, odaberi zimski kaputić, a ispod jednostavnu koktel haljinu. Također, vjenčanje u hladnijim danima ti omogućuje da se poigraš s modnim dodacima - kapama, rukavicama, pa i zanimljivim ovratnicima.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0