Moda

Neke druge ljetne modne kombinacije

Misliš da si u ljetnim mjesecima osuđena na lepršave, romantične haljinice? Krivo. Ima toliko super komada i ideja koje možeš jednako lako nositi i kombinirati, a da možda toga uopće nisi svjesna

Ljeto = ljetne haljinice? Mnoge od nas vole ljetnu sezonu upravo zbog činjenice da je odijevanje tako brzo, lako i jednostavno. Dovoljno je da nabaciš prvu prozračnu haljinu na sebe i spremna si za svaku ljetnu priliku, zar ne? Ali što je sa svima nama kojima upravo ovakvi modeli zadaju više problema i još više muke?

Ako si jedna od onih cura kojima široka ljetna haljina vizualno dodaje (neželjenih) pet kila, razumijemo se. Plus: ima li išta gore od onog osjećaja "trljanja" bedara? Hmmm, ne! Ne brini, to što se nalazimo u ljetnoj sezoni nikako ne znači da se trebaš odreći hlača. U nastavku donosimo nekoliko jednostavnih outfit prijedloga koji za promjenu - ne uključuju haljine. 

Traper jakna + crop top + traperice visokog struka

Što je ljeto bez crop topa? Možda ti se ovo čini kao jako hrabra kombinacija, ali u stvari se crop topove jako lako može kombinirati - samo je važno da odabereš traperice ili hlače dovoljno visokog struka primjerene svojoj građi tijela. Ako ovu kombinaciju planiraš nositi u večernjim satima, savršen način kako ju začiniti je upravo uz ležerno prebačenu traper jaknu preko ramena.

 

See you soon NYC. Back to Amsterdam.

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

 

 

See you in 5 days.

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Bijeli t-shirt + bijele traperice + neutralni dodaci

Nikad nećeš pogriješiti odabereš li jednobojni outfit, a ima li bolje boje za to od bijele? Uz bijelu majicu i bijele trapke možeš doslovno odabrati bilo koje cipele u bilo kojoj boji, a isto pravilo vrijedi i za odabir torbice te ostalih modnih dodataka. 

 

Smoothie moment🍓

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

T-shirt u boji + traperice s izvezenim detaljima + tenisice

Traperice s izvezenim detaljima ove su sezone okupirale kolekcije svih naših omiljenih high-street brendova. Volimo ih jer su same po sebi komad koji privlači pažnju i cijeli se outfit ustvari vrti oko njih. Možeš ih kombinirati s najjednostavnijom t-shirt majicom u boji po želji ili se pak držati klasične bijele. 

 

 

creative direction by @badgalrara_

Objavu dijeli Simone Kuhfal (@skuhfal)

Čipkani top + culottes hlače + sandale

O culottes hlačama imamo puno toga za reći. Znamo da ne stoje baš svim oblicima tijela, ali tako su cool i fora da im nismo mogle odoljeti! S obzirom na to da vješto "skrivaju" donji dio tijela, bilo bi idealno naglasiti gornji dio nekim uskim topom, seksi bodijem ili izazovnom košuljom. Nama uz čipkasti top izgledaju savršeno...

 

Feeling yellow💛

Objavu dijeli Raissa Gerona (@raissagerona)

 

 

I went shopping for culottes and then explained/showed how I style them over on my channel! 😁🎥

Objavu dijeli SAMANTHA MARIA (@samanthamariaofficial)

Bodi + traperice visokog struka + natikače

Natikače su u rekordnom roku postale jedan od najpopularnijih ljetnih modela obuće. Osim činjenice što pružaju potpunu slobodu i udobnost, volimo ih i zato što će svaku super jednostavnu kombinaciju pretvoriti u cool outfit vrijedan pažnje. S druge strane, bodi je svestrani komadi koji će ti dobro doći u ormaru, baš svake sezone. Volimo ga u kombinaciji s hlačama visokog struka jer ovaj duo čini čuda za žensku figuru...Zahvalit ćeš nam kasnije!

 

First night out in Ibiza with @FWRD wearing my @cushnieetochs bikini as a top and @vetements_official jeans . #fwrdtravels

Objavu dijeli Chriselle Lim 🌟 임소정 (@chrisellelim)

 

Košulja s volanima + hlače visokog struka + natikače

Nije nikakva tajna da su nam volani omiljeni detalj ove sezone, zar ne? A svakako će najviše doći do izražaja ako ih odabereš u nekoj jarkoj boji. Hlače visokog struka savršeno će istaknuti žensku figuru, što ovu kombinaciju čini idealnom za svaku ljetnu priliku.

 

Smile and a wink get ya further than you think 🦁

Objavu dijeli Kendall Sargeant (@kndlsargeant)

 

 

Blending with the background 💞 #ootd Combinando com o cenário! #lookdodia

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Off-the-shoulder top + kratke hlačice + tenisice

Ok, top otvorenih ramena sigurno već imaš u svom ormaru, a ako su ti dosadile uobičajene kombinacije s ovim komadom, pokušaj ga iskombinirati s nekim cool modelom kratkih hlačica od trapera. Outfit možeš dovršiti s omiljenim parom tenisica ili ugodnim balerinkama, a ako planiraš večernji izlazak s prijateljicama uvijek možeš odabrati onaj novi ubojiti par sandala koje si ulovila na sniženju...

 

Don't let gooooooo 😜

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

 

Photo: Getty Images

Komentari 0