Moda

Ne vjerujemo, ali izgleda da ćemo ovaj komad iz djetinjstva opet nositi

Sjećaš se ukosnica i špangica kakve smo nosile u osnovnoj školi? One velike, nespretne i, po mogućnosti, ružičaste? Da, baš te! Sada su stigle u svijet odraslih i pravi su hit!

  • Velike ukosnice u stilu kućanica iz 90-ih lansirala je prošle godine kuća Versace
  • Neugledne špange sada imaju novo ruho i vrlo su nosive
  • Zlatno pravilo je: nikad nemoj nositi samo jednu ukosnicu

Svi smo se smijali kada je Versace na svojoj jesenskoj reviji na modele stavio velike ukosnice u duhu ''kućanice devedesetih''. Što? Par zar stvarno? Evo nas, godinu dana poslije - opet ćemo morati priznati da su kreativci Versacea stvarno pravi modni vizionari. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace) on

Dakle, još jedan trend iz našeg djetinjstva uselio se u svijet odraslih i legitimirao kao posve prihvatljiv modni dodatak. Riječ o velikim ukosnicama kojima smo, kao klinci, često pričvršćivali šiške. Da, baš te, neugledne i velike ukosnice koje smo nosili za ''po doma'', danas imaju novo lice i izgledaju sasvim nosivo!   | Autor: miss7/Instagram/Pinterest miss7/Instagram/Pinterest Osim toga, frizeri i stilisti za kosu ove su ukosnice svrstali u sam vrh trendova za 2019. godinu. Da, svi smo se već pomalo zasitili marama koje su vladale prošle godine pa ove praktične ukosnice stižu kao pravo osvježenje.

Možda vas zanima Boje, detalji za kosu i frizure koje će obilježiti ovu godinu Rubrika Beauty Beauty  | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Prva pozitivna stvar je što za izradu ovakvog tipa frizure i ne trebaju neke specijalne vještine. Dovoljno je da duge šiške, koje sada nosiš iza uha, obuhvatiš ukosnicama i uživaš u lakoći i praktičnosti izrade. Jedini savjet frizera zapravo kaže da je zlatno pravilo nošenja ovih ukosnica - simetrija. Nosi ih, dakle, paralelno jednu ispod druge ili, pak, isti broj s obje strane kose. Savršen razdjeljak je pritom onaj po sredini glave.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Bershka (25,90 kn) Savršeno, zar ne? Pregledali smo police high-street trgovina i čini se da su se neke od njih već pripremile za ovaj vrući trend.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (19,90 kn), Amazon (oko 70 kn) Osim toga, ponuda ovakvih ukosnica golema je i na stranicama za online naručivanje. Možeš birati različite boje, a, ako se želiš istaknuti, slobodno se odluči za metalik boje. Osim toga, na ASOS-u su dostupni i modeli za mladenke. Bolje ne može!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR ASOS (oko 65 kn)
Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0