Beauty

Boje, detalji za kosu i frizure koje će obilježiti ovu godinu

Ako si u nedoumici, a silno želiš promijeniti frizuru možda ti najtrendi frizure koje se najavljuju za ovu godinu budu od pomoći

Prvi mjesec u godini za neke od nas je početak promjena. Neki odluče ići u teretanu, neki prestaju pušiti, a neki odluče promijeniti frizuru. Ako si nekad u životu drastično promijenila frizuru ili boju kose, onda znaš kako to može biti dobar osjećaj. Naravno pod uvjetom da si zadovoljna kako je ispalo. Promjena frizure ne može iz korijena promijeniti tvoj život, ali ti može dati novu energiju i elan. Kad su u pitanju ovogodišnje frizure neki trendovi se nastavljaju od lani, dok su nam neki pravo osvježenje.

KRATKI BOB

Ova frizura je popularna već nekoliko sezona i ne izgleda da će još neko vrijeme izaći iz mode. Vrlo jednostavna, a opet posebna. Čak se i poznati model Irina Shayk odlučila za ovu frizuru te i na njoj izgleda savršeno. Ako ti se sviđa dašak francuskog šika, onda je ova frizura pun pogodak za tebe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Irina Shayk 💙 (@irinashayksdaily)

BEACH WAVES

Takozvani morski valovi su onaj tip frizure koji nam nikad ne može dosaditi i za nju se odlučujemo kad želimo unijeti malo živahne promjene u svakodnevni look. Sudeći po raznim fotkama ova frizura će i dalje biti super popularna i u 2019. godini, samo u malo opuštenijoj varijanti i tako će ostaviti prirodniji dojam.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

KORALJNA BOJA

O ovoj popularnoj boji već smo pisali, a upravo je tu boju Pantone proglasio bojom godine. Osim u modnim i kozmetičkim kolekcijama, možemo biti sigurni da ćemo ovu boju viđati i na ljudima u našoj okolini. Miks između crvene i roza ima jako osvježavajući efekt što je najveći adut ove nijanse. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli behindthechair.com (@behindthechair_com)

Možda vas zanima Koraljna kosa pravi je hit. Bi li je nosila? Rubrika Beauty Beauty

POVRATAK 90-IH 

Vraćaju se kopče za kosu, ukosnice s naglašenim zlatnim i srebrnim detaljima, trake za kosu i rajfovi. Ovo su samo neki od detalja koje smo nosili sad već prije 20-ak godina. Ove godine doživljavaju veliki comeback ukrasi koje smo nosile kao djevojčice. Prokopaj malo po starim fotkama i možda nađeš inspiraciju za hit frizuru ove godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Outlier Standard • (@theoutlier__)

DJELOMIČNO RASPUŠTENA KOSA

Kopče koje smo spominjali u prošloj frizuri možeš iskoristiti i za ovu. Brzinski odrađena, a jako efektna super će izgledati u bilo koje doba dana i uz bilo koju odjevnu kombinaciju. Od gornjeg, manjeg dijela kose možeš napraviti opuštenu punđu koju ćeš ukrasiti već spomenutim nakitom, a ostatak kose ostavi da pada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess)

WET HAIR

Ovaj trend je Kardashian Jenner klan najavio još prije nekoliko godina, a sad je službeno da se vraća na velika vrata. Ako te zanima kako ti stoji, možeš isprobati čisto da u svoja četiri zida vidiš kako izgleda. Ono što ti je potrebno je velika količina gela za kosu i češalj. Vjerujemo kako ćeš ostati iznenađena kako ti stoji ova holivudska frizura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wren Law (@lawlawlawls)

Možda vas zanima 6 frizura koje će te definitivno pomladiti Rubrika Beauty Beauty

NISKI REP ILI PUNĐA

Uredno počešljana kosa s ravnim ili razdjeljkom na sredini i niski rep ili punđa na potiljku tvore elegantnu frizuru. Jednostavna, a opet elegantna frizura idealna je za svaku priliku. Uz dodatak nekog efektnog i velikog nakita dobit ćeš vrlo glamurozan look čak i za dnevnu varijantu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anisa Sojka (@anisasojka)

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0