Moda

Naše modne influencerice otkrile su bez čega ne idu na more

  • S ciljem da saznamo što se nosi ovog ljeta i što nikako ne želimo propustiti ponijeti sa sobom na more, za pomoć smo se obratili damama koje od mode i za modu žive
  • Naše poznate influencerice Pamela, Andrea, Slađana i Martina otkrile su nam svoje omiljene modne komade bez kojih ne idu na more, modne ulove i svoje najveće ljetne modne brige
  • Jedan se 'it' komad sezone posebno izdvojio i osvojio srca sve četiri influencerice

Iako smo ga dugo iščekivali, ljeto je sada konačno pokucalo na vrata, a to znači samo jedno - svi smo spremni za bijeg na more i uživanje u čarima ljeta. Istu misiju imaju i naše poznate influencerice koje su već počele pakirati svoje kofere za more. Nismo mogli odoljeti a da ih ne priupitamo bez čega ne idu na more, koji su po njihovom mišljenju najbolji ljetni modni ulovi te koje su njihove najveće ljetne brige. 

Njihova slatka mala tajna za bezbrižno ljeto nas je oduševila, a odgovori koje smo dobili potaknuli su nas da se oboružamo s nekoliko modnih noviteta prije odlaska na zasluženi godišnji odmor. Vjerujemo kako će isti efekt imati i na tebe!

Pamela Smoljanić (@august_xvi)

Modni komad bez kojeg ne ideš na more?

Na more ne idem bez bijele oversized košulje koju kombiniram za dnevne, ali i za noćne kombinacije. Bijela košulja savršen je komad za prebaciti preko badića na plaži, a navečer je kombiniram uz kratke traper hlačice, bijeli bralet top i dobre štikle. U oba slučaja funkcionira savršeno! Također, ljeto ne mogu zamisliti bez šešira. Volim slamnate modele čvrstog oboda, ali moram priznati da mi se ove godine sviđaju i bucket kape, mislim da svakom outfitu daju neku opuštenu cool vibru koju ljeti obožavam!

 | Autor: Pamela u svojoj Bezbrižnoj majici

Najbolji ljetni modni ulov?

Najbolji i najvažniji ljetni ulovi ove godine su mi badić, oversized bijela košulja ili T-shirt, dobar slamnati ceker za plažu, haljinica u nekoj nekoj jarkoj boji i lepršavi kaftan za plažu.

Tvoja najveća ljetna modna briga?

Ljeti najviše pazim na materijale. Obožavam ljetnu modu, haljinice, lepršave i jednostavne krojeve a jedino oko čega brinem jest da su materijali prirodni, da dišu i da mi u njima ne bude prevruće dok uživam u ljetnim avanturama!

 

 

Andrea Trgovčević (@andrea_trgovcevic)

Modni komad bez kojeg ne ideš na more? 

Kratke hlačice.

 | Autor: Andrea u svojoj Bezbrižnoj majici

Najbolji ljetni modni ulov?

Taman ten!

Tvoja najveća ljetna modna briga? 

Nemam modnih briga preko ljeta, samo da bude što udobnije i prozračnije.

 

 

Slađana Ostić (@slakipalaki)

Modni komad bez kojeg ne ideš na more? 

Ogroman pleteni ceker u koji mogu natrpati sve što mi treba i ne treba na moru. Od raznih pekmeza za tamnjenje, SPF-a, voća, križaljki, loptica za psa...

 | Autor: Slađana u svojoj Bezbrižnoj majici

Najbolji ljetni modni ulov? 

Moj zadnji i najdraži ljetni modni ulov je duga bijela lanena košulja iz Calzedonije koja se može nositi ili kao haljina ili kao košulja na hlačice. Mislim da je to jedan od onih komada koji ću nositi još godinama jer se vrlo lako kombinira sa svime. 

Tvoja najveća ljetna modna briga?

Moja nova najveća ljetna modna briga je ta da moj sportski smart watch ne pristaje uz hrpu šarenih ljetnih narukvica koje nosim pa ga često izbacim iz outfita, a ovisna sam o njemu. 

 

Martina Vuletić (@vule2209)

Modni komad bez kojeg ne ideš na more?

Na more nikako ne idem bez minimalno 2 para sunčanih naočala. Obožavam kako podignu svaki look, od onog u kupaćem do nekog opuštenijeg ''za po gradu''. Da ne pričamo o tome kako super sakriju duge ljetne noći ili pocrvenjele obraščiće!

 | Autor: Martina u svojoj Bezbrižnoj majici

Najbolji ljetni modni ulov?

Definitivno mi je najbolji ljetni modni ulov neka lagana ljetna haljina koju samo nabaciš na sebe i voila! Volim modne komade koji nisu isključivi, da ih možeš isfurati na plažu ili na večernje piće. Svi volimo što manje prtljage, ali puno outfit opcija!

Tvoja najveća ljetna modna briga? 

Najveća ljetna modna briga mi je kako se obući, a da se osjećam kao da nemam ništa ne sebi. Ljeto nije vrijeme za zatezanje, žuljanje, neugodu ili smetnje u vezi odjeće i obuće. Uvijek se trudim pronaći one komade u kojima se osjećam slobodno i najugodnije moguće!

Ukoliko ovo ljeto želiš manje brinuti o stajlinzima, a istovremeno izgledati odlično u svakoj prilici, ključ uspjeha krije se u cool t-shirtu s natpisom koji će se vrlo lako uklopiti u baš svaku odjevnu kombinaciju. Sigurno si već primijetila da su Pamela, Andrea, Slađana i Martina već upecale svoje 'it' majice sezone koje ćeš ovo ljeto viđati posvuda, a riječ je o Bezbrižnim majicama koje je osmislio tim Wiener osiguranja.

Photo: None

Komentari 0