Moda

Senidah najavila novu uzbudljivu suradnju i oduševila obožavatelje

  • Javnost vrlo dobro zna vokalno umijeće omiljene trap pjevačice Senidah, a sada će je imati priliku upoznati i u nekom novom svjetlu
  • Pjevačica je stala ispred fotoobjektiva, ali ne za potrebe snimanja novog glazbenog spota, već za novu modnu kampanju multibrend concept storea Fashion&Friends
  • Pogledaj kako se Senidah snašla u ulozi modela!

Jednu od danas najvećih estradnih regionalnih zvijezda šira javnost je zapazila nakon što je njena pjesma ''Slađana'' postala hit na YouTubeu, ali i u klubovima. Svi su se tada pitali tko je lijepa Slovenka specifičnog glasa i stila pjevanja. Uslijedili su i brojni drugi hitovi poput 'Mišića' koji tjednima nije silazio trending liste. No, osim svojim opojnim glasom i neospornim talentom, od prvog trenutka njezinog pojavljivanja na glazbenog sceni, dalo se primijetiti da je riječ o djevojci osebujnog modnog izričaja.

Zahvaljujući svojim ekscentričnim, pomaknutim i uvijek drugačijim stajlinzima u kojima se pojavljivala u glazbenim spotovima, emisijama i na crvenim tepisima, Senidah je odjednom postala nezaobilazno ime na listama najbolje odjevenih regionalnih slavnih osoba te jedna od utjecajnijih modnih ikona na ovim prostorima.

 | Autor: Dušan Petrović za Fashion&Friends Dušan Petrović za Fashion&Friends

Stoga ne čudi činjenica da brojni modni dizajneri u jednoj od svojih kreacija žele vidjeti upravo Senidah, a slavna pjevačica se odnedavno može pohvaliti i uspješnom modnom suradnjom. Senidah je postala zaštitno lice multibrend concept storea Fashion&Friends za ovu sezonu!

Zbog svog odvažnog stila I lakoće koketiranja s modnim trendovima lijepa pjevačica činila se kao idealan odabir za novu reklamnu kampanju Fashion&Friends, koja briše granice između stvarnog svijeta i imaginacije. Inspirirana snovima, kao najčistijim oblikom kreativnosti, kampanja pod nazivom „Lucid Dreams” simbolizira uporište potpune slobode, izvan svih stereotipa i pravila. 

 | Autor: Dušan Petrović za Fashion&Friends Dušan Petrović za Fashion&Friends

Kraljica stila, kako joj često tepaju regionalni mediji, u novoj kampanji plijeni pažnju u eklektičnom miksu Fashion&Friends brendova kao što su Diesel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Replay, Steve Madden, Liu Jo, Guess, Desigual i mnogi drugi, a njena moć transformacije ohrabruje na poigravanje s vlastitim stilom, baš kao i sa životom.

Pored Senidah, u kampanji se pojavljuje i poznati model Sandy Bogovac, koji već sezonama dominira svjetskim modnim pistama u kreacijama brendova poput Dolce&Gabbana, Armani i Moncler.

 | Autor: Dušan Petrović za Fashion&Friends Dušan Petrović za Fashion&Friends

„Lucid Dreams“ najavljuje raskošnu jesen u zagasitim nijansama, prepunu printova i živopisnih uzoraka uz koje je nemoguće proći neprimijećen. Široki krojevi vraćaju se u igru, pa su tako u novoj sezoni u prvom planu oversized modeli jakni, „broj veći“ boyfriend denim i ležerni topovi. U fokusu su i modni dodaci, poput torbica zanimljivih tekstura i predimenzioniranog nakita, a mi ti predlažemo da obavezno skokneš do najbliže Fashion&Friends trgovine i iz prve ruke razgledaš novu kolekciju.

Uz kampanjske fotografije, Fashion&Friends predstavio je i seriju kratkih fashion videa koji dočaravaju sanjivu, nadrealnu atmosferu. Dok se sunce ne pojavi, san je stvaran.

Modeli:   Senida Hajdarpašić - Senidah
              Sandy Bogovac, Demons Model Management
Fotograf: Dušan Petrović
Styling:    Vanja Pantin
Šminka:  Dragan Vurdelja
Frizura:   Đurđica Ivanović

Photo: Dušan Petrović za Fashion&Friends

Komentari 0