Moda

Nakon pidžame sa srcima, domaći brend Passion Palma ima novi it komad, ovu romantičnu haljinu

Domaći modni brendovi, bilo da postoje već dugo ili su se tek pojavili, uvijek nas iznova oduševe kreativnošću i zanimljivim načinima na koje se prilagođavaju raznim modnim trendovima. Ovdje, između ostalog, mislimo i na domaći brend Passion Palma koji postoji tek nešto više od godinu dana, a već nas je uspio osvojiti odjevnim komadima. Trenutačno bijelom asimetričnom haljinom koja je savršena za romantične ljetne kombinacije. 

 | Autor: Instagram @passionpalma Instagram @passionpalma Foto: Instagram @passionpalma

Ova duga bijela haljina potpuno je ravnog kroja zbog čega dodatno izdužuje figuru, a izrez na jedno rame lijepo naglašava liniju vrata i ramena. Zbog toga što je izrađena od mješavine lana i pamuka, ova haljina je lagana i lepršava što, uz veliku mašnu i široke trake na jednom ramenu, stvara posebnu dinamiku pa ova haljina zapravo govori sama za sebe i nisu joj potrebni baš nikakvi drugi dodaci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @passionpalma

No, ako uz ovu haljinu ipak poželimo nositi pokoji komad nakita, najbolje bi bilo odlučiti se na onaj zlatni i to na zlatne narukvice s obzirom na to da su i asimetrični izrez i mašna blizu vrata pa bi dodavanje ogrlica ili naušnica ipak bilo malo previše. Kada je riječ o obući, ako želimo da nam ova haljina u potpunosti seže do poda, možemo se odlučiti na ravne sandale ili natikače u stilu Hermes Oran. Ako pak želimo da nam haljina bude nešto kraća odnosno da seže otprilike do gležnja, možemo odabrati sandale na petu u, recimo, zlatnim nijansama

Photo: Instagram @passionpalma

Komentari 0