Moda

Nakon ''ovčica'' štikli s Asosa, Zara i Mango imaju svoje primjerke

  • Cipele s kitten petom koje podsjećaju na ovčje runo, a mogu se pronaći na Asosu, pobudile su puno pažnje
  • Torbe od sličnog materijala imaju Zara i Mango 

Nije nikakva novost da se modni brendovi malo 'zaigraju' pa u ponudu stave neke komade za koje na prvu nismo sigurni je li riječ o šali. Upravo se to dogodilo sredinom rujna kad je Asos na svoj web shopu stavio cipele s kitten petom, no da one ipak nisu najklasičniji model govori i materijal od kojeg su napravljene, a on podsjeća na ovčje runo. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Možda vas zanima Nikad više tijesne i neudobne! Ova 4 zlatna savjeta za kupovinu cipela definitivno bi svatko trebao znati Rubrika Life&style Life&style

Njihova cijena je 28 funti, što bi bilo oko 233 kune. I taman kad je prvotni šok splasnuo, Zara je u ponudu stavila svoj model cipela od ovčjeg runa, no podigla je i ljestvicu tako što je dodala i dva modela torbi. Ako nisi ljubiteljica cipela na petu, onda su Zarine natikače, koje koštaju 349, 90 kuna, idealan izbor za tebe. Taman ih stigneš iznosit dok ne počne pravo jesensko, kišno vrijeme.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Ako ti se baš ni jedan model cipela 'ovčica' ne sviđa, možda će torbe imati više šanse,a u Zari možeš birati između čak dva modela. Prvi je klasična city torba srednje veličine u koju ti stane sve što ti je za dan potrebno, a njezina cijena je 299, 90 kuna. Ako ipak preferiraš nešto manje torbe, onda je za tebe praktičan model koji možeš nositi na dva načina - preko ramena ili oko struka. Cijena drugog modela torbe je 179, 90 kune. 

Možda vas zanima Provjerili smo kakve će se tenisice najviše nositi ove jeseni - jedan nas je model posebno iznenadio! Rubrika Moda Moda

I Mango ima svojeg konja za trku, ili bolje rečeno ovčicu. Mango model torbe košta 299, 90 kuna, a također se može nositi preko ramena i dolazi u nešto svjetlijoj nijansi nego Zarine torbe.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Koji model je tvoj favorit?

 

Photo: asos

Komentari 0