Moda

Nakon Onitsuke i Pume, i Nike ima tenisice koje podsjećaju na Sambu, i izgledaju jako dobro

  • Nedugo nakon što je spomenuta suradnja adidasa i popularnog brenda osvojila srca fashionistica diljem svijeta, a što je jasno vidljivo iz gomile objava na društvenim mrežama, svoj su dio kolača poželjeli mnogi brendovi
  • Onitsuka Tiger i PUMA lansirali su vrlo slične modele pa je na neki način bilo za očekivati kada će Nike ponuditi svoju iteraciju
  • A ona je upravo stigla, i to u paketu s debelim šavovima koji neodoljivo podsjećaju na viralne Samba modele

Nikeov model Killshot 2 vjerojatno je jedan od najobičnijih koje je brend ikada osmislio i kojeg već desetljećima obožavaju svi zaljubljenici u jednostavne i ležerne kombinacije. Iako je bezvremenska silueta koja je prvi put predstavljena još 1979. godine oduvijek imala svoje simpatizere, ove ih godine odjednom ima više no ikad prije i to, pazite sad, zahvaljujući najžešćem rivalu brenda - adidasu.

Najnovija varijanta legendarnog modela koja je u prodaju puštena početkom svibnja dolazi u kombinaciji glatke i brušene kože u nježnoj krem i tamnijoj bež nijansi te s detaljima na peti u nijansi cigle, a ono što je gotovo cijelom svijetu već na prvi pogled upalo u oko je kako neodoljivo podsjećaju na adidasov model Samba koji već nekoliko sezona slovi za jedan od najpoželjnijih.

Možda vas zanima Adidas Spezial dobile su novo ruho: Modeli u nježnim nijansama sorbeta savršeni su za ljeto Rubrika Moda Moda

Upravo su prošivi i debelim koncem na peti ušiveni Nikeov logo ono što je jednostavan dizajn podiglo na višu razinu i učinilo ovaj model još neodoljivijim, a iako je u pitanju najmanje obična verzija Killshota do danas, model je i dalje zadržao onu elegantnu sportsku jednostavnost koja ga je i proslavila.

 | Autor: Nike Nike Foto: Nike

Podsjetimo, suradnja adidasa i Walesa Bonnera rezultirala je nekim od najljepših Samba modela ikada napravljenih na koje smo se posebno slabima pokazale upravo mi žene, a upravo su šavovi od debelog konca ono što se na ovim tenisicama najviše isticalo pa ne iznenađuje što je Nike brže bolje ovaj atraktivni detalj vješto implementirao u svoj model čija je silueta najsličnija obožavanim sambama.

 | Autor: Nike Nike Foto: Nike

Ono što je zanimljivo je i to da je spomenuti Killshot 2 lansiran pretežno u ženskim veličinama, iako brend ništa nije sprječilo da ga proizvede i u veličinama koje bi odgovarale našim snažnijim polovicama, a što nam jasno daje do znanja da smo upravo mi žene ciljana skupina koju Nike želi osvojiti.

Možda vas zanima Puma se vratila s odličnim modelom! Sve više slavnih ljepotica nose ove tenisice Rubrika Moda Moda

Nedugo nakon što je spomenuta suradnja adidasa i popularnog brenda osvojila srca fashionistica diljem svijeta, a što je jasno vidljivo iz gomile objava na društvenim mrežama, svoj su dio kolača poželjeli i Onitsuka Tiger i PUMA koji su također lansirali vrlo slične modele pa je na neki način bilo za očekivati kada će Nike ponuditi svoju iteraciju. 

 | Autor: Nike Nike Foto: Nike

Iako neki od najatraktivnijih Nikeovih modela nerijetko dolaze u paketu s paprenim cijenama, ovoga puta za divno čudo čak ni to nije slučaj pa su se tako cijenom od 94,99 eura smjestili u isti cjenovni rang kojem pripadaju i klasične Sambe. One iz suradnje s Walesom Bonnerom su, nažalost, zahvljujući vrtoglavo visokim cijenama ostale rezervirane samo za one najdubljeg džepa, no uvidjevši koliki su hype izazvale, adidas je i sam lansirao slične modele izvan suradnje. 

 | Autor: Nike Nike Foto: Nike

Iako Nikeu malo koji brend može konkurirati kada su u pitanju modeli namijenjeni košarci i ostalim sportovima, kada je riječ o streetwear modelima, nisu ni blizu adidasu, a ovim neodoljivim Killshot modelima su, čini se, odlučili utkati, ili bolje rečeno ušiti, neki novi smjer budućnosti brenda. 

Photo: Instagram @katyabreu

Komentari 0