Moda

Najprodavaniji komadi odjeće u ovom trenutku su...

Britansko je istraživanje pokazalo koje komade odjeće žene najviše žele u ovom trenutku... Možda vas iznenade

Među njima najmasovnije se ovih dana prodaju tajice koje su očito doživjele svoj veliki povratak. Pogledajte koji su uz tajice najprodavaniji komadi - sigurni smo da većinu ovoga već imate u svom ormaru (ili ih upravo namjeravate kupiti).

Komad #1: Tajice

Zahvaljujući velikom boomu fitness industrije, one su se iz teretana ponovno vratile na ulice (čak i u urede, ako ih dobro iskombinirate). Prema istraživanju tvrtke Edited, čak 49 posto kupovine hlača ovih dana odnosi se isključivo na tajice.

 | Autor: arhiva arhiva hm.com, 15 eura

Komad #2: Odrezane, široke traperice

Iako se uske traperice još dobro drže na ljestvici najpopularnijih komada, ovu godinu obilježile su odrezane traperice šireg kroja. S obzirom na prošlu sezonu, njihova je prodaja porasla čak pet puta i riječ je o najprodavanijem kroju traperica u ovom trenutku.

 | Autor: arhiva arhiva Pull&Bear, 249,90 kn

Komad #3: Izvezeni traper

I mi smo mislili da će ovaj trend proći s ljetom, ali to nije slučaj. Denim komadi s vezom su šetali i jesenskim revijama, fashionistice ih još ne skidaju sa sebe, pa ako ste ovo ljeto kupili neki od ovih modela, ne spremajte ga u ormar. Ovo je još uvijek vruća stvar koja se, primjerice, u SAD-u u ovom trenutku prodaje 88 posto više nego ranije.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 349,90 kn

Komad #4: Slip haljina

Edited tvrdi da se njezina prodaja još nije zahuktala, ali da se očekuje da će eksplodirati u sezoni novogodišnjih partyja. Budite spremni.

 | Autor: arhiva arhiva Bershka, 249,90 kn

Komad #5: Bomber jakna

Ovaj komad naziva najmoćnijim ove godine (to znači najprodavanijim). I baš kad smo mislili da tko nije kupio svoju bomber jaknu dosad ni neće, one se i dalje prodaju kao lude.

 | Autor: arhiva arhiva Needle&Thread, net-a-porter.com, 330 eura

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0