Moda

Najlonke s uzorkom su hit jeseni - evo koja su 4 modela najpoželjnija ove sezone

  • Najlonke su sjajan saveznik u hladnim danima koji nam pomažu zadržati toplinu, ali i našoj modnoj kombinaciji dati poseban štih
  • Ovisno o debljini i kroju najlonke mogu uspješno oblikovati tijelo te sakriti manje nepravilnosti, a uz klasične varijante ove se jeseni nose one s upečatljivim uzorcima
  • Zavirili smo u aktualnu ponudu te u nastavku možeš otkriti koji to trendovi vladaju kada su najlonke u pitanju

Jedan od omiljenih modnih dodataka kojem se svake jesenske sezone rado vraćamo su najlonke. Osim što su iznimno korisne i pomažu očuvati naše zdravlje u hladnim danima, one su i sjajan komad za privlačenje pogleda. Uz jednobojne primjerke i klasične varijante u crnoj i boji kože, ove sezone posebno su modno zanimljive najlonke s upečatljivim uzorkom. Zavirile smo u aktualnu ponudu poznatih brendova donjeg rublja i čarape te izdvojile neke od najzanimljivijih primjeraka.

Možda vas zanima Jesenski hit je koža! Složili smo super kombinacije s jaknom, suknjom i hlačama Rubrika Moda Moda

1. Omiljene točkice

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Točkice, te ljubljene točkice! Najlonke ukrašen ovim obožavanim motivom svakoj će kombinaciji dati dozu nježnosti i romantike. U jednoj takvoj  je nedavno osvanula nova miljenica modnog neba, glumica Katie Holmes. Ova ultimativna američka djevojka iz susjedstva je naizgled "dosadnu" modnu kombinaciju uspješno razigrala najlonkama s točkicama. Sjajna izlazna kombinacija, zar ne?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Calzedonia (oko 130 kuna), Tezenis (oko 50 kuna), Yamamay (oko 75 kuna)

 

2. Snažni geometrijski uzorak

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ukoliko su točkice presuptilan akcent vjerujemo kako će za tebe interesantnija opcija biti najlonke sa strogim geometrijskim uzorkom. Hoće li to biti rombovi, kvadratići, rascjepkane linije ili čak stilizirani pepita uzorak ovisi isključivo o tebi. Kombinacija koju je proslavljena glumica Julija Roberts nosila na snimanju jedne modne kampanje potvrđuje tezu kako najlonke geometrijskog uzorka i najjednostavniju kombinaciju mogu učiniti upečatljivom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Calzedonia (oko 100 kuna), Tezenis (oko 50 kuna), Jadran (32,90 kuna)

 

3. Upecane u mrežu!

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Mrežaste čarape su već desetljećima pravi as iz rukava brojnih zvijezda koje pomoću njih skrivaju moguće tjelesne nedostatke i svijetu otkrivaju naizgled savršene linije bez nepravilnosti na koži. Ovom poznatim trikom nerijetko se posluži i proslavljena modna ikona, glumica Sarah Jessica Parker. No, ove jeseni mrežasti uzorak razvedeniji je no ikada prije te mrežaste čarape djeluju poput pravih malih šivaćih remek dijela.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Jadran (79,90 kuna), Calzedonia (100 kuna), Falke (253 kune)

 

4. Divlja jesen

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Posebno atraktivan model ove jeseni predstavljaju najlonke životinjskog uzorka. Među modelima animal printa prevladava leopard uzorak, a možeš ga pronaći u verzijama "klasičnih" najlon čarapa kao i mrežastim primjercima. Svakako je riječ o neobičnom modnom detalju, a ako se odlučiš za njega, vjerujemo kako tvoja modna kombinacije neće proći bez reakcija. Poduzetnica Ljupka Gojić Mikić slovi za jednu od najbolje odjevenih domaćih dama, a za nedavno održanu dodjelu stilskih nagrada odlučila se upravo za naimal print na najlonkama. Hoće li one svoje mjesto naći i u tvojoj kolekciji?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Jadran (69,90 kuna), Yamamay (oko 35 kuna), Calzedonia (oko 110 kuna)

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0