Beauty

Danas imaš novu priliku osvojiti ove dvije bogate Douglas make up palete!

  • miss7 natječaj Value4Money:beauty je u tijeku 
  • Ako glasuješ, imaš šansu osvojiti vrijednu Douglas nagradu  
  • Douglas te nagrađuje dvjema paletama: Glam Palette i Contouring Palette

Value4Money: beauty natječaj je u tijeku i ako još nisi glasovala, onda će te sigurno razveseliti vijest da je današnja nagrada dvostruka poslastica iz Douglasa! Douglas Glam Palette i Contouring Palette su palete u kojima ćeš stvarno pronaći sve što trebaš za svaki make up look, od svakodnevnog do onog najglamuroznijeg. 

 | Autor: miss7 miss7

Prvi dio poklon paketa čini Douglas Glam Palette čija je vrijednost 189 kuna.  Uz nju više ne moraš tragati za sjenilima, ruževima ili rumenilima jer vam ona nudi sve na jednom mjestu. U paleti se nalazi čak 60 sjenila za oči različitih boja, 12 ruževa i sjajila, 8 kompaktnih pudera (za lice i rumenilo), maskara za oči, olovka za usne i oči te dodatni proizvodi kao što su 2 četkice za lice i 2 kista za nanošenje sjenila. Još jedna super stvar je to što su nijanse pudera trendi i prilagodljive svakom tenu. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Drugi dio seta čini Douglas Contouring Palette čija je vrijednost 129 kuna! Spektar boja koje nudi ova paleta za konturiranje savršeno se prilagođava svakom tenu pa u njoj možeš pronaći izbor od osam nijansi s kojima ćeš lako postići omiljeni look. Uz nju ćeš svakako zablistati, a uz pomoć contour pudera uz samo par poteza konture nosa ćeš dovesti do savršenstva. Tvoje jagodice će se istaknuti uz pomoć highlightera, a oči možeš naglasiti sjenilima koja u sebi sadrže sjajni efekt. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Tko ovo ne želi?! Posjeti stranicu našeg natječaja, daj glas ovdje jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda se baš tebi sreća osmjehne pa osvojiš ovu vrijednu nagradu! 

Photo: None

Komentari 0