Moda

Najljepši rose gold nakit, samo za tebe - jer nosimo ružičasto

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke i cijeli je posvećen ružičastoj boji što nas podsjeća na važnost redovitih pregleda i samopregleda. Dopusti da te još jedim ružičastim člankom podsjetimo da je uvijek pravo vrijeme za zdravlje i ljubav prema sebi!

Cijeli mjesec listopad posvećen je borbi protiv raka dojke, raka od kojeg oboli više od 1,3 milijuna žena. Gotovo polovica oboljelih u konačnici izgubi svoju bitku za život. Krajnji cilj ''ružičastog listopada'' jest podignuti svijest o tome da rak napada i mlađe dobne skupine te da redoviti pregledi i samopregledi dojki trebaju postati dio naše zdrave životne rutine. Sad kad smo te podsjetili na nezaobilaznu simboliku ružičaste boje, vrijeme je da ti pokažemo najbolje rose gold komade nakita koje smo pronašli u trgovinama dostupnima na našem tržištu. Kad je riječ o ogrlicama, bogato urešeni komadi stižu iz Guess radionice. Na sebi nose detalj srca, ultimativnog simbola ljubavi i odanosti. To ih, naravno, čini savršenim poklonom. 
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Guess (349 kn), Guess (349 kn) Ako, pak, niste zaljubljenici u srca i cirkone, nešto drugačiji stil ogrlica i privjesaka može se pronaći u Zaksu. Motivi medvjedića i djevojčica činit će ih savršenim poklonima za sva slavlja i prigode tvojih najmilijih mališana. Zar nisu preslatke?  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zaks (cijena na upit) Rose gold narukvice još su popularnije od ogrlica, a najbogatije opremljene primjerke opet smo pronašli u Guessu. Uostalom, stilski su pandan ogrlicama i nema sumnje da bi činili savršen duo.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Guess (279 kn), Guess (279 kn)

Za sve ljubitelje diskretnijeg ili sitnijeg nakita, tu su rose gold naušnice. Izbor je uistinu golem i može se pronaći nešto za svaki ukus. S naušnicama se lako stilski poigrati, a rose gold nakit i neki dobar highlighter značit će dašak glamura na svakom licu. Prekrasni primjerci mogu se pronaći u popularnoj Pandori gdje možeš posegnuti i za njihovim najjačim adutom - privjescima u savršenim rose gold varijantama.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pandora (385 kn), Pandora (430 kn), Guess (199 kn) Rose gold prstenje, čini se, nije toliko popularno jer je ponuda uistinu uska i teško je pronaći primjerke koji će te ostaviti bez daha. Međutim, u Argentumu se mogu naći prilično zanimljive i nekonvencionalne varijante za sve ljubitelje statement prstenja. Uz ove primjerke definitivno nećeš trebati druge modne dodatke. 

Možda vas zanima Ružičasto je in - odabrali smo najljepše modne dodatke do 180 kn Rubrika Moda Moda  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Argentum (cijena na upit)

 

 

Photo: miss7

Komentari 0