Moda

Najljepše Zarine sandale za 199 kuna otkrile smo na - Instagramu!

Ove su natikače trenutno najveći modni hit iz naše omiljene high-street trgovine, a prvi puta smo ih primijetile upravo na našim omiljenim trendsetericama

Visoke temperature koje su nam se doslovno došuljale od nikuda, pomalo neočekivano brzo su nas prebacile ravno iz čizama u sandale. Upravo zato su i naš Instagram preplavile fotke trendseterica, blogerica i modnih zvijezda koje su već otkrile najbolje modne odabire za sezonu pred nama.

Jedan od komada koji doslovno nismo mogli ne primijetiti su ove Zarine kožne sandale s remenčićima - jer nam se čini kao da ih baš SVI nose! Najbolje od svega? Koštaju 199 kuna i dolaze u tri boje: crvenoj, plavoj i klasičnoj smeđoj. 

Možda vas zanima Kreće sezona sandala: 10 povoljnih pari koje odmah želimo Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Kožne sandale s remenčićima, 199 kuna

Elegantne su i izgledaju super luksuzno i skupo, čak štoviše, mnogi ih uspoređuju sa Hermesovim natikačama. Međutim, za razliku od skupih dizajnerskih modela, zbog njihove super prihvatljive cijene možeš ih kupiti u čak sve tri nijanse. Jer, zašto ne...

 | Autor: Zara Zara Kožne sandale s remenčićima, 199 kuna

Možda vas zanima Ne pretjerujemo, svaka trendi cura trenutno nosi ove cipele... Rubrika Moda Moda

Ako radiš u uredu gdje ti tvoj dress-code dopušta otvorene sandale, ove su sandalice upravo savršena opcija koju doslovno možeš nositi sedam dana u tjednu uz sedam različitih outfita. 

Nama su potpuno slatke! Doslovno se ne možemo odlučiti koju bismo boju radije...

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    ružne..