Moda

Najljepše nude rublje od sada dostupno i na ASOS-u

...jer jedna nude nijansa jednostavno nije dovoljna i drago nam je da brendovi iz dana u dan razmišljaju sve šire!

Priznajemo da nikada nismo razmišljali o tome, ali svaka od nas ima različit ton i kako bismo onda sve mogle nositi donji veš iste boje kože?! Nude grudnjak je nešto što svakoj od nas treba u ormaru jer sigurno ne želiš da ti se ispod bijelog t-shirta nazire crni grudnjak. 

Na ASOS-u smo otkrili brend donjeg veša koji je mislio na različite boje kože i lansirao kolekciju u fair, medium i dark nijansi. Najbolje od svega? Set košta manje od 200 kuna!

 | Autor: Asos Asos Dorina Tone On Tone Isabelle T-Shirt Bra & Thong Set, 150 kuna grudnjak i 70 kuna gaćice

U kolekciji se nalaze dva različita seta, odnosno modela donjeg rublja: Isabelle i Lana. Isabelle grudnjak je onaj klasični grudnjak sa žicom, savršen za t-shirt majice i topove, dok Lana model nema podstavu i dolazi s boksericama. 

Možda vas zanima Evo zašto Halle Berry svaku noć spava u grudnjaku Rubrika Stars Stars

 | Autor: Asos Asos Dorina Tone On Tone Lana Non Padded Bralette & Brief Set, 120 kuna grudnjak i 70 kuna gaćice

Dorina Tone je jedan od prvih high-street brendova donjeg rublja koji je razmišljao o djevojkama različite boje kože i upravo nas je zato oduševila vijest da je napokon dostupan i na ASOS-u! 

Photo: Asos
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lorena41

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com