Moda 29. kolovoza 2018.

Najbolji modeli cipela za svaku dužinu suknje

Instagram @haileybieber.

Duge, kratke, široke, uske, plisirane... Suknje su jedan od omiljenih odjevnih komada, no znaš li uz koju ih je obuću najbolje kombinirati? Otkrivamo ti u nastavku

Zbog svoje jednostavnosti i lakoće kombiniranja, suknje su neizostavni modni komad u ženskim ormarima. No, kako bi svojom suknjom postigla maksimalan efekt, bitno je znati koji tip obuće ide uz različite dužine suknji. Uz pomoć ovih korisnih savjeta više nećeš imati problema s kombiniranjem:

1. Mini suknje

Ova dužina suknje pristaje uz gotovo svaki model obuće, no najbolji efekt postići ćeš ako svoju mini suknju kombiniraš uz ravne sandale, obuću s niskim potpeticama, balerinke ili tenisice. U hladnijim mjesecima odlično će pristajati uz čizme do iznad koljena, a svakako izbjegavaj modele do gležnja koje će ti vizualno skratiti noge. Štikle su poželjne u kombinaciji s mini suknjom, ali pripazi na visinu pete i dužinu suknje kao ne bi postigla neželjeni vulgarni izgled. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

2. Suknje do koljena

Suknje dužine do koljena odlično pristaju i uz ravnu obuću i uz štikle. Dok ćeš s ravnom obućom postići ležerniji izgled, štikle će ti pomoći u tome da vizualno produžiš svoju figuru i dodaš si nekoliko željenih centimetara. Isto pravilo za čizme vrijedi i ovdje - čizme do iznad koljena apsolutno su poželjne, dok bi one do gležnja trebala izbjegavati. Naime, osim što će ti vizualno skratiti noge, u ovoj kombinaciji mogle bi te i "proširiti".

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

3. Suknje ispod koljena

Ova dužina suknje najbolje pristaje na obuću s visokim potpeticama jer ravna obuća u ovoj kombinaciji vizualno skraćuje figuru. Bilo da je riječ o sandalama, cipelama, čizmama ili natikačama, bitno je samo da imaju visoke potpetice ili platformu. S njima sigurno nećeš pogriješiti!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima... Savršena suknja koju iz ljeta obavezno prenosimo u jesen Rubrika Moda Moda

4. Midi suknje

Midi suknje neizostavni su komadi u ormarima trendseterica pa ih često viđamo u njihovim kombinacijama. Ako si i ti ljubiteljica ovog trendi modela, trebala bi znati da ih je preporučljivo nositi u kombinaciji s obućom s visokim potpeticama, ali odlično pristaju i uz ravne sandale te tenisice. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

5. Maksi suknje

Maksi suknje ne pristaju svima, ali pristaju uz baš sve modele obuće. Njihova prednost je što u potpunosti prekrivaju noge pa se obuća uglavnom ne vidi. Stoga tenisicama ili nekim udobnim ravnim cipelama daj prednost kad trebaš puno hodati, a štikle biraj za izduživanje figure i dodavanje nekoliko centimetara svojoj visini. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Komentari 0