Moda

Najbolji baloneri za jesen do 300 kuna

Je li moguće da u svojoj jesenskoj kolekciji nemaš jedan klasični, bezvremenski baloner? Naši genijalni ulovi do 300 kuna će te oduševiti...

Kada govorimo o jaknama, jedan jedini neponovljivi baloner definitivno je zvijezda jesenske sezone. Ili bilo koje sezone uostalom? Baloner je onaj klasični, bezvremenski komad koji te baš nikad neće razočarati i koji će baš uvijek biti trendi i moderan. 

Elegantan i ženstven komad koji se uvijek nalazi na svakom onom popisu "esencijalnih komada koje svaka cura MORA imati u ormaru", nikad ti neće dosaditi ni izaći iz mode. Ako u svojoj kolekciji još uvijek nemaš jedan klasični baloner u neutralnoj boji, predlažemo da uložiš u njega.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (230 kuna), Zara (300 kuna), H&M (300 kuna)

Iako je jedan od onih komada za koje se isplati izdvojiti i nešto više novaca, naše omiljene high-street trgovine pune su trendi balonera po super povoljnih cijenama. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (300 kuna), Zara (300 kuna), Stradivarius (230 kuna)

S klasičnim balonerom u neutralnoj ili tamnoj boji nikad ne možeš pogriješiti, a opcija je stvarno na pretek. Duži ili kraći, ravnog ili strukiranog kroja - svejedno je! Odaberi model po svojoj mjeri i ukusu. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (300 kuna), Zara (300 kuna), H&M (25 eura)

Jedna od popularnijih boja za jesen je svakako maslinasto zelena, pa ti jedan komad u ovoj nijansi nikako ne bi bio na odmet. Super se kombinira sa svim ostalim nijansama, a ako si u primjerice all-black outfitu, neka ti upravo baloner razbije kombinaciju.

 | Autor: miss7 miss7  S lijeva na desno: Zara (300 kuna), H&M (35 eura), Stradivarius (300 kuna)

Photo: promo

Komentari 0