Moda

Najbolje web trgovine za plus size odjeću: ponudu ovih 13 brendova ništa neće nadmašiti!

  • Žene s oblinama nerijetko muku muče s pronalaskom odjeće u odgovarajućim veličinama, bilo da je riječ o svakodnevnim komadima ili o onim nešto svečanijim, rezerviranima za posebne prigode
  • No, koliko god bilo frustrirajuće tragati za njima, potraga može biti značajno manje frustrirajuća znamo li gdje tražiti
  • Od poznatih high street brendova do manje poznatih koji zaslužuju puno više pažnje s obzirom na bogatu ponudu, ovo su najbolje opcije

Svatko tko se barem jednom sučio s viškom kilograma ili je svojom visinom i/ili težinom jednostavno izlazio iz okvira obuhvaćenih onime što zovemo standardnim veličinama, zna koliko je teško pronaći odjeću u odgovarajućoj veličini, bilo da je riječ o svakodnevnim komadima ili o onim nešto svečanijim, rezerviranima za posebne prigode. 

No, koliko god bilo frustrirajuće tragati za njima, potraga može biti značajno manje frustrirajuća znamo li gdje tražiti. I za ljubiteljice  trendovskih komada i za one što preferiraju klasični stil odijevanja, znamo gdje pronaći najbolji izbor plus size odjeće, od ležernih komada za svaki dan, do onih za posebne prigode i donjeg rublja.

Možda vas zanima Obožavane od Zagreba do Dubrovnika: teško je povjerovati koje čizme Hrvatice najviše nose Rubrika Moda Moda

Asos – Asos Curve & ostali brendovi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos)

Bilo da tražimo jednostavne i cool basic komade, haljinu koju ćemo odjenuti prilikom nečijeg vjenčanja, vjenčanicu za vlastito vjenčanje, kupaće kostime ili komade kojima ćemo osvježiti garderobu rezerviranu za posao, Asos nudi uistinu veliki izbor, bilo da je riječ o njegovoj vlastitoj Asos Curve liniji, bilo da je riječ o ostalim brendovima. U ovaj se online shop uvijek isplati zaviriti, a posebice kada tragamo za svečanijim komadima. 

Veličine koje nude: do veličine 56, iako izbor ovisi o odabranom brendu

H&M

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M (@hm)

H&M je apsolutni klasik kada su u pitanju pristupačni i trendi komadi, a uistinu veliki izbor plus size modela nude u svom webshopu.  Žene s oblinama će bez puno muke pronaći osnovne stvari, trendovske komade, donje rublje, kupaće kostime, cool hlače - pa čak i sportsku odjeću.

Veličine koje nude: do veličine 5XL i 62

Boohoo Plus Size

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by boohoo (@boohoo)

Žene s oblinama koje tragaju za haljinama u veličinama od 44-52, vrlo će vjerojatno pronaći baš ono što traže na plus size odjelu na Boohoou gdje se nudi i bogat izbor upečatljivih trendi komada koji lijepo naglašavaju figuru, ali i party komada s velikim potencijalom privlačenja pažnje.

Veličine koje nude: do veličine 5XL i 54

Pretty Little Thing 

Internetska trgovina smještena u Velikoj Britaniji osim velikog izbora plus size modela nudi i krasne modne dodatke, a idealna je za sve koji žele istaknuti svoje obline. Mini haljine, gole haljine i raznorazne suknje ovdje se u većim veličinama pronalaze bez problema, kao i vrući trendovski komadi poput korzeta ili kargo hlača. Dostavljaju i u Hrvatsku, a jedina mana je što povrati nisu besplatni.

Veličine koje nude: do veličine 62

Never Fully Dressed Curve

Još jedan britanski brend smjestio se na ovu listu jer nas je impresionirao svojim šarenim i otkačenim komadima. ​​Beyoncé i Emma Roberts također su velike obožavateljice ovog brenda osnovanog 2009. koji je nedugo nakon pokretanja lansirao vlastitu plus size liniju. 

Veličine koje nude: do XXL

Fabletics

Ovaj brend nudi veliki izbor sportske odjeće većih veličina - od tajica preko sportskih grudnjaka do cool kratkih hlača. Ženama koje puno vježbaju isplati se razmisliti o pretplati kako bi mogle dodatno uštedjeti na sportskoj odjeći svaki mjesec.

Veličine koje nude: do 4XL

Good American

Brend je pokrenula Khloé Kardashian koja je priznala da je i sama imala problema s pronalaženjem traperica koje joj pristaju. Baš zato je Good American krenuo upravo s trapericama širokog raspona veličina, a danas nude i mnoge druge basic komade, kupaće  kostime i donje rublje. Konkretno traperice postoje u veličinama od 00 do 32Plus, a što znači da je šansa da ne nađemo model kakav tražimo u željenoj veličini poprilično mala.

Veličine koje nude: do veličine 5XL i 62

Mango

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Poznati high street brend također se može pohvaliti i više nego solidnom ponudom raznih komada za žene s oblinama. Od (poslovnih) odijela i kratkih hlača do haljina i trendovskih komada, baš uvijek se pronađe neki neodoljivi komad pa nam je ovaj španjolski brend s razlogom među omiljenima za čime god tragali. Vrijedi spomenuti da je dobar dio asortimana dostupan isključivo online pa se preporuča prvo zaviriti upravo u webshop! 

Veličine koje nude: do veličine 4XL i 54

C&A 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C&A (@ca)

I C&A je jedan od brendova koji neprestano proširuje svoju online ponudu plus size komada i ima doista puno toga za ponuditi, od trendi i basic komada do onih klasičnijih, i to po više no pristupačnim cijenama. Posebno nas se dojmio veliki izbor traperica i sakoa, a trenutačno imaju uistino značajno snižene cijene. 

Veličine koje nude: do veličine 58

New Look

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New Look (@newlook)

Od haljina za zabave i trendi majica, do traperica, hlača za ured i zanimljivih jakni i kaputa, New Look se može pohvaliti svojim bogatim izborom plus size modela, a posebna preporuka iz iskustva svih koji su kupovali proizvode ovog brenda ide za tajice od umjetne kože.

Veličine koje nude: do veličine 5XL i 56

Bonprix

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bonprix

Svi vrlo vjerojatno znamo za Bonprix, a ono što je sjajno kod ove internetske trgovine je to što, osim što se može pronaći odlične svakodnevne i basic komade, donje rublje i kupaće kostime, ima i zaseban odjel za održive komade, a što je i više no pohvalno.

Veličine koje nude: do veličine 62

Hunkemöller

Na ovaj brend posebno skrećemo pažnju svima onima koji tragaju za lijepim donjim rubljem. Ne samo da smo impresionirani redovitim asortimanom s velikim rasponom veličina, već i linija 'Curvaceous' također nudi uistinu predivne komade od čipke.

Veličine koje nude: do veličine 3XL i 100E

River Island Plus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Island (@riverisland)

Obožavatelji Y2K stila će s River Islandom doći na svoje. Brend iz Ujedinjenog Kraljevstva ne samo da nudi odjeću po pristupačnim cijenama, već i u stopu prati svaki modni trend. Plus linija brenda dostupna je i na Asosu, no budući da imaju uistinu impresivnu ponudu, zaslužili su i da ih se posebno izdvoji. 

Veličine koje nude: do veličine 3XL i 54

Možda vas zanima Imamo 10 ideja za siječanjske outfite koji će najtmurniji mjesec u godini pretvoriti u zabavnu modnu igru Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @ashleygraham

Komentari 0