Moda 20. siječnja 2016.

Stara garda opet "rastura", tko su nova lica?

Balmain.

Od povratka kraljica Cindy, Naomi i Claudije za Balmain, do Jadena Smitha u suknji, pogledajte najbolje kampanje za nadolazeću sezonu...

Nova je kampanja za parišku modu kuću Balmain odala pravi hommage devedesetima jer su zaštitna lica manekenke koje su tada vladale pistama. Cindy Crawford, Naomi Campbell i Claudia Schiffer na crno-bijelim fotografijama za koje je zaslužan Steven Klein izgledaju jednostavno fantastično. 

 | Autor: Balmain Balmain

Oduševila nas je i predivna Diorova kampanja koja odiše luksuzom i glamurom... Snimio ju je fotograf Partick Demarchelier. 

 | Autor: Dior Dior

Popularna manekenka Doutzen Kroes pojavila se u kampanji za modnu kuću Mugler, a stala je pred objektiv Christiana MacDonalda.

 | Autor: Mugler Mugler

Šarena kampanja koja podsjeća na šezdesete modne kuće Fendi jednostavno je savršena i to je samo zato jer je za nju zaslužan Karl Lagerfeld.

 | Autor: Fendi Fendi

Proljetna kampanja AG- a vrlo je jednostavna, ali i efektna. U glavnoj ulozi našla se manekenka Daria Werbowy.

 | Autor: AG AG

Nova linija Calvin Klein satova i nakita predstavljena je kampanjom u kojoj su zasjale Zoe Kravitz i njena majka Lisa Bonet. Uopće ne izgledaju kao majka i kći, već kao sestre blizanke...

 | Autor: Calvin Klein Calvin Klein

Lice nove proljetne kolekcije modne kuće Louis Vuitton je sin poznatog glumca Willa Smitha - Jaden Smith. Ispred objektiva Brucea Webera Jaden za Louis Vuitton nosi suknju. Osim toga, Nicholas Ghesquiere je najavio kako će zaštitno lice nove kolekcije biti djevojka s ružičastom kosom iz japanskih mangi imena Lightening. Ipak, veću je prašinu digao Jaden, a na fotografijama se našao s tri modela. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0