Moda

Na špici smo se nagledali fantastičnih stylinga, ali vintage stil ljepotice u zelenom kaputu nećemo samo tako zaboraviti

  • Uvijek nas oduševe modne kombinacije koje iskaču iz okvira uniformiranosti i aktualnih trendova
  • Jednu uistinu posebnu snimili smo na zagrebačkoj špici kada je našu pozornost privukla Mihaela Martinac
  • Modna dizajnerica nerijetko je odjevena u stylinge koji izgledaju kao da su išetali iz 20-ih i 30-ih godina 20. stoljeća, a izuzetak nije bio ni ovaj

Milijun smo puta čuli da se stil ne može kupiti, no koliko god i sami vjerovali u tu dobro poznatu izreku, posljednjih godina sve rjeđe imamo priliku svjedočiti modnim odabirima koji iskaču iz okvira uniformiranosti i aktualnih trendova, a posebice među mladim ženama koje vole igrati na sigurno, ali i nerijetko posuditi provjerene kombinacije omiljenih modnih uzora.

 | Autor: Pixsell/Karlo Klasić Pixsell/Karlo Klasić

Možda nas baš iz tog razloga apsolutno raspamete i oduševe svi oni koji se ističu u gomili tolikom posebnošću i modnom vještinom da se ne možemo oteti dojmu da, što god iz svojih garderoba izabrali, baš nikada neće pogriješiti i da, gdje god se pojavili, neće proći nezapaženo. Bilo da preferiraju avangardne komade, eklektične kombinacije ili pak estetiku nekih minulih vremena, oni svakim svojim stylingom potvrđuju da im je zavidna količina dobrog ukusa utkana u DNA. 

Možda vas zanima Ulična moda: sve na svom mjestu, ali ne možemo odvojiti pogled od pelerine i crvenomašnaste kapice Rubrika Moda Moda

Stil kakav se ne viđa često imali smo prilike snimiti i prošlog vikenda na zagrebačkoj špici kada je našu pažnju privukla prekrasna Mihaela Martinac, modna dizajnerica nerijetko odjevena u kombinacije koje izgledaju kao da su išetale iz 20-ih i 30-ih godina prošlog stoljeća, a ovoga puta od glave do pete odjevena u unikatne i naizgled nespojive komade koje je majstorski povezala u jedan od najljepših stylinga koje smo ikada susreli na zagrebačkim ulicama.

 | Autor: Pixsell/Karlo Klasić Pixsell/Karlo Klasić

Okosnica ove famozne kombinacije je kaput od vune i svile s dugim japanskim rukavima u predivnoj zagasitoj verdejo zelenoj nijansi, čiji dizajn sama potpisuje, i kojeg je uparila sa šarmantnim čizmicama od bordo crvene brušene kože te raskošnom šubarom od krzna polarne lisice ispod koje su virili razigrani plavi uvojci. 

 | Autor: Pixsell/Karlo Klasić Pixsell/Karlo Klasić

Styling je začinila jednako zanimljivim detaljima - retro sunčanim naočalama prozirnih žutih okvira, ljubičastim rukavicama od mekane brušene kože te vintage torbicom od nojeve kože u toploj nijansi konjaka. Kudos za odabir baš svakog djelića ove modne bajke!

Možda vas zanima Kombinacija od buklea s akcentima u smaragdno zelenoj boji na ovoj dami izgleda vrlo - damski Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Karlo Klasić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    ovo je tako bez ikakve veze s modom da se ne isplati ni komentirati